در اين قطعنامه آمده است: کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي ضمن تاکيد بر معرفي پتانسيلهاي گردشگري سلامت در کشورهاي عضو سازمان همکاريهاي اسلامي از کشورهاي عضو ميخواهد تا زمينههاي مناسب را براي تعامل ميان شرکتها و سازمانها فراهم کنند.
بر اين اساس کنفرانس گردشگري سلامت ضمن حمايت از سازمانهاي مرتبط با گردشگري سلامت در سرتاسر جهان تلاشهاي انجام شده توسط بدنههاي اجرايي کليه اتاقهاي اسلامي در تحقق بازار گردشگري سلامت سازمان همکاريهاي اسلامي را مورد تقدير قرار ميدهد.
در بخشي ديگر از اين قطعنامه تاکيد شده است، بازار گردشگري سلامت فرصتهاي ممتازي براي کشورهاي عضو سازمان فراهم ميآورد تا در دستيابي به سهم عادلانه حرکت به سمت بازار مشترک اسلامي و تقويت همبستگي جهان اسلام اقدام کنند.
از اين رو از شرکتها و مقامات مرتبط با بيمه کشورهاي اسلامي درخواست ميشود تا راهها و نحوه همکاري براي ارائه خدمات بيمه به افراد بيمهگذار کشورهاي عضو سازمان همکاريهاي اسلامي و همچنين خدمات بيمهاي فرامرزي فيمابين اين کشورها را مورد بررسي قرار دهند.
مراکز تندرستي در کشورهاي عضو سازمان همکاريهاي اسلامي بايد در زمينههايي از جمله آبدرماني و طب جايگزين يا سنتي که داراي منابع غنياند مورد تشويق قرار گيرند و اين مهم با همکاري انجمن گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي و مراجع مرتبط با امور پزشکي گردشگري و کارآفرينان و سرمايهگذاران قابل دستيابي است.
در اين قطعنامه آمده است: از آنجا که مشکلات صدور ويزا مانعي در برابر مسافرتهاي گردشگري سلامت در ميان کشورهاي اسلامي است، از شوراي وزراي امور خارجه و همچنين وزارتخانههاي گردشگري کشورهاي عضو سازمان همکارهاي اسلامي درخواست ميشود نسبت به رفع اين موانع اقدام کنند.
دومين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي با حضور بيش از 300 نفر شامل بازرگانان، محققان و کارشناسان از سازمانهاي بينالمللي و اتاقهاي بازرگاني 57 کشور اسلامي در روزهاي 28 و 29 آذرماه در مشهد برپا بود.
/115
انتهای پیام/