وي با اشاره به اين که بر اساس بررسيهاي انجام شده 8 رشته صنايعدستي خراسان رضوي در حال منسوخشدن هستند، اظهار داشت: 12 رشته نيز به طور کامل فراموش شدهاند.
سرپرست معاونت صنايعدستي اين استان ادامه داد: عقد قرارداد براي فعاليت هنرمندان در زمينه توليد و نمايش زنده آثار در خانه تاريخي ملک به عنوان مرکز آفرينشهاي هنرهاي سنتي از جمله اقدامات حمايتي است.
موسوي اضافه کرد: ايجاد فضاهاي کارگاهي در خانه ملک و تعدادي از شهرستانهاي استان نيز از سوي معاونت صنايعدستي خراسان رضوي انجام شد.
اين مقام مسوول با بيان اين که براي حضور هنرمندان رشتههاي در حال منسوخ شدن و هنرجويان اين رشتهها در نمايشگاههاي سراسري و منطقهاي برنامهريزي صورت گرفته است، گفت: فيلمهاي کوتاهي نيز از اين رشتهها با هدف مستندسازي تهيه شده است.
وي تصريح کرد: همچنين تسهيلات بانکي در سالهاي اخير با اولويت هنرمندان اين رشتهها اعطا شده است تا انگيزه فعاليت در آنها افزايش يابد.
سرپرست معاونت صنايعدستي اداره کل ميراثفرهنگي خراسان رضوي در ادامه اظهار داشت: معرفي هنرمندان به مراکز علمي و پژوهشي با هدف حفظ و احياي اين رشتهها نيز در دستور کار قرار دارد.
موسوي در پايان به ميراث آريا گفت: در مقوله بيمه و دريافت مستمري براي پيشکسوتان اين رشتهها نيز با اجراي راهکارهاي مختلف موفقيتهايي حاصل شده است.
/111
انتهای پیام/