وي تصريح کرد: متاسفانه با وجود صنايعدستي تقلبي که بازار را تحتالشعاع قرار داده چنين نشستهايي با مکانيزمهاي فني و تخصصي کالاها را ارزشگذاري و درجهبندي کرده تابه سطح ملي برسد.
سرپرست اداره کل ميراثفرهنگي اصفهان با اشاره به اين که صنايعدستي هنر و ظرافت هنري يک کشور را نشان ميدهد، افزود: اين روند ميتواند به عنوان جاذبه گردشگري در سطح ملي و بينالمللي مطرح شود.
مصلحي افزود: اگر توليدات صنايعدستي يک استان ابتدا به صورت محلي، منطقهاي و پس از آن در مرحله ملي و بينالمللي ارزشگذاري شود با اين روند در جهان حرفي براي گفتن خواهيم داشت و گردشگراني که در حوزه بينالمللي تردد دارند آرامش و آسايش بيشتري براي خريد صنايعدستي مرغوب پيدا خواهند کرد.
وي با تاکيد بر اين که حوزه صنايعدستي ميتواند بالاترين اشتغال را ايجاد کند، افزود: اميد است با برپايي چنين نشستهايي و ارزشگذاري و مميزي کالاها در معرفي آثار با کيفيت در مجامع بينالمللي و ايجاد اشتغال گام موثري برداريم.
در ادامه «احمد اديب» معاون صنايعدستي اصفهان گفت: 195 اثر منطقه مرکزي کشور براي دريافت نشان مرغوبيت ملي صنايعدستي در استان اصفهان به رقابت ميپردازند.
وي تصريح کرد: داوري نشان مرغوبيت ملي صنايعدستي منطقه مرکزي با حضور استانهاي اصفهان، مرکزي، چهارمحال و بختياري، يزد، لرستان و کردستان به مدت 2 روز در اصفهان برگزار ميشود.
اين مقام مسوول با بيان اين که استان اصفهان با 124 اثر، استان مرکزي 26 اثر، استان لرستان 2 اثر، کردستان 14 اثر و چهار محال و بختياري با 15 اثر شرکت کردهاند، گفت: اين آثار در بيش از 50 رشته و با حضور 5 داور قضاوت ميشوند.
اديب اضافه کرد: آثاري نشان مرغوبيت ملي دريافت ميکنند که داراي درج قيمت، ذکر نام، بستهبندي و کيفيت باشند.
به گزارش ميراث آريا وي خاطرنشان کرد: پيش از اين داوري مرغوبيت نشان ملي در منطقه شمال و غرب برگزار شده و قرار است پس از اصفهان در استانهاي خراسان رضوي، کرمان و شيراز نيز اين داوريها برپا شود.
111/
انتهای پیام/