وي تصريح کرد: از بين 250 رشته که در حوزه صنايعدستي شناسايي شده، 70 رشته در استان خراسانجنوبي فعال هستند.
معاون صنايعدستي اين استان بيان داشت: قالي و قاليچه خراسانجنوبي به صورت مستقيم به کشورهاي اروپايي و آمريکايي صادر ميشوند اما ديگر رشتههاي صنايعدستي در حد صادرات غيرمستقيم و از طريق تجار و واسطهها به کشورهاي حاشيه خليج فارس، سوئد، آلمان، فرانسه، انگليس و ترکيه ارسال ميشوند.
انوريمقدم رونق بازار صنايعدستي را مستلزم توسعه زيرساختهاي گردشگري دانست و افزود: در برخي از شهرهاي کشور جاذبههاي گردشگري موجب رونق بازار صنايعدستي شده است.
معاون صنايعدستي خراسانجنوبي تاکيد کرد: با توسعه زيرساختها، ايجاد غرفههاي دائمي، داشتن مديريت واحد و تنوع در صنايعدستي ميتوان به گسترش اين صنعت کمک کرد.
وي صدور مجوزهاي سهگانه به صورت رايگان، معرفي به بانکها با همکاري اداره تعاون، کار و رفاهاجتماعي براي اخذ تسهيلات مشاغلخانگي و معافيتهاي بيمهاي و مالياتي براي کارگاههاي صنايعدستي را از جمله حمايتهاي انجام شده از صنعتگران استان عنوان کرد.
انوريمقدم افزود: با همکاري فني وحرفهاي و تامين اجتماعي از سال 88 نزديک به 150 صنعتگر استان تحت پوشش بيمه قرار گرفتند و براي 150 تا 200 نفر نيز پرونده تشکيل شد.
معاون صنايعدستي خراسانجنوبي در گفتوگو با ميراث آريا خاطرنشان کرد: با افزايش خلاقيت و نوآوري در صنايعدستي، برندسازي، بستهبندي مناسب، استانداردسازي کارگاهها و روشهاي توليد، استفاده از مواد مرغوب و با کيفيت، توليد در قالب کارگاههاي دستهجمعي و تعاوني يا خوشههاي کسب و کار ميتوان موجب حفظ و ماندگاري کارگاههاي صنايعدستي شد.
111/
انتهای پیام/