توسعه گردشگري سلامت در منطقه نمونه گردشگري اوان

«نادر محمدي» با بيان اين مطلب در گفت‏و‏گو با ميراث‏آريا(chtn) افزود: درياچه اوان بيش از 70 هزار متر مربع مساحت دارد و در ارتفاع هزار و 800 متري از سطح دريا واقع شده‌است.

وي منطقه نمونه گردشگري اوان را يکي از اهداف توسعه گردشگري سلامت استان قزوين خواند و اظهار داشت: منطقه نمونه گردشگري اوان در فاصله 85 کيلومتري شهر قزوين و در مسير قلعه الموت(حسن صباح) قرار دارد که توسط 4 روستاي اوان، «وربن»، «زرآباد»، و «زواردشت» محصور شده است.

وي با اشاره به وجود گونه‏هاي مختلف گياهي و آبزيان خاص در درياچه اوان گفت: درياچه اوان در تابستان محل ماهي‌گيري، آب‌تني و قايق‌راني، در پاييز مامني مطمئن براي پرندگان مهاجر مانند قو، غاز و مرغابي و در زمستان با توجه به برودت هوا و يخ زدن سطح آن بهترين محل براي انجام ورزش‏هاي روي يخ است.

محمدي ادامه داد: ماهيگيري در درياچه اوان تنها در ايام خاص مانند تعطيلات و زير نظر سازمان حفاظت از محيط زيست و اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري صورت مي‏گيرد.

وي روستاي زرآباد را يکي از روستاهاي تاريخي و مورد اقبال مردم منطقه و گردشگران دانست و بيان کرد: با توجه به قرار داشتن امامزاده «علي اصغر» و درخت چنار خون‌بار (در نزديکي سحرگاه روز عاشورا، صمغي قرمز‌رنگ شبيه خون از اين درخت خارج مي‏شود) در حياط آن، هر سال گردشگران زيادي از سراسر کشور در اين روستا حضور پيدا مي‏کنند که اين ظرفيتي قابل توجه براي توسعه گردشگري است.

معاون گردشگري اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قزوين، با اشاره به ساماندهي خانه‏هاي روستايي در اين منطقه تصريح کرد: بر اساس طرحي که از سوي سرمايه‏گذار بخش خصوصي براي توسعه گردشگري ورزشي و سلامت در اين منطقه ارائه شده است، به برخي از خانه‏هاي روستايي پروانه بهره‏برداري «کاشانه گردشگري» داده شده تا اين خانه‏ها تحت نظارت اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ساماندهي شوند و گردشگري منطقه را رونق دهند.
/120



انتهای پیام/

کد خبر 1390100661