ايجاد دهکده گردشگري ساحلي و فراساحلي در خليج گرگان

طراح و سرمايه‏گذار اين پروژه که در سال 87 به دعوت نمايندگان گرگان در مجلس شوراي اسلامي از اين منطقه بازديد و اقدام به سرمايه‏گذاري کرده است درباره آن به ميراث‏آريا(chtn) گفت: طي 3 سال گذشته مطالعات اوليه ايجاد اين پروژه از سوي يک گروه متخصص ساخت دهکده‏هاي ساحلي و فراساحلي صورت گرفته و آماده اجرايي شدن است.

کاپيتان «سيد حسن گيتي‏پسند»، اجرايي شدن اين پروژه را نيازمند صرف هزينه‏اي گزاف خواند و اظهار داشت: اگر چه سرمايه‏گذار اين پروژه بخش خصوصي است، ولي به دليل وسعت نيازمند همکاري مسوولان به خصوص استانداري است.

وي استاندار گلستان را در ايجاد فرصت‏هاي شغلي جديد مصمم خواند و تصريح کرد: با توجه به اين که ورود هر گردشگر مسبب ايجاد 10 شغل مستقيم و 50 شغل غيرمستقيم مي‏شود، با اجراي اين پروژه حداقل 3 هزار شغل مستقيم و غير مستقيم ايجاد مي‌شود و مي‏تواند نقشي مهم در اشتغالزايي استان گلستان ايفا کند.

طراح دهکده ساحلي و فراساحلي خليج گرگان اين پروژه را شامل فراهم کردن امکانات انجام ورزش‏هاي ساحلي و ورزش‏هاي آبي، ساخت اقامتگاه‏ها و ويلاهاي شناور داخل خليج گرگان، ايجاد امکانات رفاهي گردشگري و ايجاد محل برگزاري مسابقات ملي، بين‏المللي و آسيايي عنوان کرد و بيان داشت: با اتمام اين پروژه استان گلستان صاحب منطقه‏اي در سطح المپيک براي برگزاري ورزش‏هاي آبي مي‏شود.

کاپيتان«گيتي‏پسند با تاکيد بر ظرفيت‏هاي خدادادي اين منطقه گفت: «ميانکاله» که به طور طبيعي از درياي خزر جدا شده و يک موج‏شکن طبيعي را ايجاد کرده، فرصتي است براي راه‏اندازي ورزش‏هاي ساحلي و دريايي و گردشگري دريايي.

به تازگي برخي از مسوولان امور اراضي، وزارت مسکن و شهرسازي، سازمان حفاظت محيط زيست، استانداري، منابع طبيعي و وزارت امور اقتصاد و دارايي استان گلستان براي تبادل نظر و تصميم‌گيري نهايي از سايت پروژه مذکور بازديد کردند.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1390100713