استاندارد آيين کار برک‌بافي خراسان‌جنوبي تدوين شد

«امير انوري‌مقدم» در گفت‌و‌گو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين خبر گفت: استانداردسازي رشته برک بر حسب ضرورت، جايگاه، سابقه تاريخي و ميزان در خطر بودن اين رشته در اولويت برنامه‌هاي معاونت صنايع دستي استان خراسان‌جنوبي قرار گرفته است.

وي اضافه کرد: تاکيد معاونت صنايع‌ دستي کشور در خصوص حفظ و احياي صنايع‌ بومي مناطق مختلف و حفظ اين ميراث معنوي که گوياي تمدن، فرهنگ و هويت مردمان هر منطقه است، مبحث استانداردسازي را اهميت بخشيد.

معاون صنايع ‌دستي اداره کل ميراث‌ فرهنگي خراسان‌جنوبي با اشاره به اين که برک‌‌بافي از رشته‌هاي شاخص و بومي استان بوده و جزو ميراث معنوي به حساب مي‌آيد، اظهارداشت: انجام فعاليت‌هايي همچون استانداردسازي، کمک‌ شاياني به حفظ اين رشته و گامي بلند در جهت حفظ اصالت‌ها است.

انوري‌مقدم تصريح کرد: برنامه‌ريزي و ايجاد شرايط مناسب براي استانداردسازي اين رشته بيش از يک‌سال زمان برده است.

وي بيان داشت: در حال حاضر با برگزاري جلسات نهايي، آيين کار برک‌بافي استانداردسازي شده و معاونت صنايع‌ دستي خراسان‌جنوبي استانداردسازي ويژگي‌هاي اين رشته را نيز در دستور کار دارد.

اين مقام مسوول با بيان اين که استانداردسازي آيين کار و ويژگي‌هاي برک‌بافي هنرمندان را به سمت و سوي توليد اصولي و دقيق مي‌کشاند، گفت: همچنين زمينه‌ساز رعايت ويژگي‌هاي خاص اين محصولات هنگام توليد نيز خواهد شد.

معاون صنايع‌ دستي خراسان‌جنوبي افزود: برخورداري از استاندارد در نهايت تاثير بسزايي بر فروش و عرضه در بازارهاي کوچک و بزرگ مي‌گذارد.

انوري‌مقدم در گفت‌وگو با ميراث آريا يادآور شد: تا پايان سال جاري استانداردسازي ويژگي‌هاي برک‌بافي انجام مي‌شود.

وي خاطرنشان کرد: استانداردسازي حوله‌بافي به عنوان يکي از مهم‌ترين و کاربردي‌ترين صنايع‌ دستي استان نيز براي سال آتي مورد توجه است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390100764