وي در رابطه با پوشش گياهي اين روستا گفت: آب و هواي مساعد، رويش انواع رستنيهاي خودرو و گياهان دارويي مانند گاوزبان، شنگ، شيرين بيان، غازاياقي، کنگر، آويشن، ريواس، بومادران، گون، روناس و نيز انواع گلهاي وحشي، زيباييهاي طبيعت روستاي «اندج» را چند برابر کرده است.
معاون گردشگري اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قزوين، جاذبههاي طبيعي روستا «اندج» را مجموعه زيبا و بينظيري خواند که هر انسان باذوقي را به سوي خود جذب ميکند و تصريح کرد: کوههاي بلند، صخرههاي شگفتآور، درههاي زيبا، رودخانه با طراوت و آرام چهره زيبايي از طبيعت بکر در اين روستا به نمايش ميگذارد.
«محمدي» درباره قدمت تاريخي اين منطقه نيز بيان کرد: اراضي روستاي کنوني «اندج» از ييلاقات و مراتع حشمداران و رمهگردانان نواحي الموت و قزوين بوده که طي دو قرن اخير به روستا تبديل شده است با اين وجود در دره «اندج رود» آثار يک آبادي به نام «فرندج» يا «پرندج» ديده ميشود و در حوالي آن بر بالاي کوه بقاياي دژ ويراني وجود دارد، که با سنگ و گچ ساخته شده و به نظر ميرسد از قدمت نسبتاً طولاني برخوردار است.
يادآور ميشود روستاي «اندج» از توابع بخش «رودبار الموت»، شهرستان «قزوين»، در 15کيلومتري شهر «معلم کلايه» و در 80 کيلومتري «قزوين» قرار دارد.
/120
انتهای پیام/