وي «باشگل» را يکي از مناطق حفاظتشده حياتوحش قزوين خواند و افزود: با توجه به موقعيت خاص باشگل، اين منطقه داراي زيستگاههاي متفاوتي براي آهو، قوچ و ميش است.
اين مقام مسوول با توجه به اهميت حياتوحش در اين منطقه تعداد زيادي از روستاهاي آن را خالي از سکنه خواند و بيان داشت: گوسفند وحشي باشگل حاصل اختلاط دو نژاد البرز مرکزي و گوسفند وحشي است که به اين منطقه مهاجرت داشتهاند.
وي همچنين از زيست آهو و گوسفند وحشي، گرگ، روباه قرمز، شغال، گراز، خرگوش، تشي، زردهبر و سمور سنگي معمولي در اين منطقه خبر داد و گفت: اخيراً محدوده حيات وحش اين منطقه در قالب يک منطقه ممنوعه به نام «خراسانلو» تحت حفاظت قرار گرفته و امنيت زيستگاههاي آن نيز فراهم شده است.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قزوين، موقعيت مکاني باشگل را در 8 کيلومتري شمال غرب شهرستان تاکستان خواند و يادآور شد: اين منطقه تپهماهوري کمارتفاع است که از دشت شروع ميشود و به تدريج به طرف شمال و غرب، ارتفاع آن افزايش مييابد.
وي همچنين درباره کوهها و دشتهاي منطقه باشگل نيز گفت: مهمترين کوهها و ارتفاعات باشگل آقداغ، کوه سفيد، کوه قزقلعه، کوه چهل قز، قازان داغ و کوه قرهداش هستند و قرهباغ، سيچانلو، حسينآباد و قاسمآباد از مهمترين مناطق دشتي آن به شمار ميآيند.
/120
انتهای پیام/