نظارت بر رستوران‌هاي بين‌راهي زنجان در آستانه نوروز 91

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، نخستين جلسه ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي نوروزي استان زنجان روز گذشته (14 دي‌ماه) با حضور اعضاي ستاد به منظور انجام برنامه‌ريزي‌ و هماهنگي‌هاي لازم براي استقبال از گردشگران و مسافران نوروزي تشکيل شد.

معاون سياسي و امنيتي استاندار زنجان بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي فرهنگي، ديني، جاذبه‌هاي خدادادي و طبيعي را براي توسعه گردشگري ضروري دانست و اظهار داشت: با توجه به برخورداري زنجان از ظرفيت‌هايي نظير صنعت، کشاورزي، تاريخي و طبيعي بايد از ظرفيت‌هاي بالقوه استان براي توسعه در زمينه‌هاي متعدد به ويژه گردشگري بهره‌برداري کرد.

«فيروز احمدي» با تاکيد بر افزايش مدت زمان اقامت گردشگران در استان، خاطرنشان کرد: ارائه راهکارهاي لازم براي ماندگاري بيشتر گردشگران در زنجان، پويايي و توسعه استان را به دنبال دارد.

وي با بيان اينکه زنجان از ظرفيت‌هاي بي‌نظيري براي توسعه برخوردار است، يادآور شد: با بهره‌مندي از تخصص کارشناسان و هنرمندان مي‌توان با کمترين هزينه اقدام به ايجاد جاذبه در مبادي ورودي شهرها به منظور جذب گردشگران کرد.

به گزارش ميراث‌آريا، در ادامه اين جلسه «سيدجلال نبوي»، معاون بازرسي و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نيز از طرح تشديد بازرسي و نظارت بر واحدهاي توليدي و خدماتي از اول اسفندماه امسال خبر داد و گفت: 45 بازرس و 110 ناظر براي اجراي طرح فوق همکاري خواهند کرد.

وي حضور کارشناسان مواد غذايي و همچنين اداره‌کل ميراث فرهنگي زنجان براي نظارت بر رستوران‌هاي بين‌راهي را از ديگر برنامه‌هاي معاونت بازرسي و نظارت ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي استان اعلام کرد و يادآور شد: تا پايان سال جاري پذيراي هيچ‌گونه پيشنهاد افزايش قيمت از سوي واحدهاي صنفي نخواهيم بود.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390101512