معاون سياسي و امنيتي استاندار زنجان بهرهگيري از ظرفيتهاي فرهنگي، ديني، جاذبههاي خدادادي و طبيعي را براي توسعه گردشگري ضروري دانست و اظهار داشت: با توجه به برخورداري زنجان از ظرفيتهايي نظير صنعت، کشاورزي، تاريخي و طبيعي بايد از ظرفيتهاي بالقوه استان براي توسعه در زمينههاي متعدد به ويژه گردشگري بهرهبرداري کرد.
«فيروز احمدي» با تاکيد بر افزايش مدت زمان اقامت گردشگران در استان، خاطرنشان کرد: ارائه راهکارهاي لازم براي ماندگاري بيشتر گردشگران در زنجان، پويايي و توسعه استان را به دنبال دارد.
وي با بيان اينکه زنجان از ظرفيتهاي بينظيري براي توسعه برخوردار است، يادآور شد: با بهرهمندي از تخصص کارشناسان و هنرمندان ميتوان با کمترين هزينه اقدام به ايجاد جاذبه در مبادي ورودي شهرها به منظور جذب گردشگران کرد.
به گزارش ميراثآريا، در ادامه اين جلسه «سيدجلال نبوي»، معاون بازرسي و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نيز از طرح تشديد بازرسي و نظارت بر واحدهاي توليدي و خدماتي از اول اسفندماه امسال خبر داد و گفت: 45 بازرس و 110 ناظر براي اجراي طرح فوق همکاري خواهند کرد.
وي حضور کارشناسان مواد غذايي و همچنين ادارهکل ميراث فرهنگي زنجان براي نظارت بر رستورانهاي بينراهي را از ديگر برنامههاي معاونت بازرسي و نظارت ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي استان اعلام کرد و يادآور شد: تا پايان سال جاري پذيراي هيچگونه پيشنهاد افزايش قيمت از سوي واحدهاي صنفي نخواهيم بود.
/117
انتهای پیام/