وي با بيان اينکه بيش از 10 هزار اماکن اقامتي استيجاري در مازندران شناسايي شده است، افزود: طرح ساماندهي اماکن استيجاري براي تسريع در روند شناسايي اماکن اقامتي بزودي در 3 منطقه غرب، شرق و مرکزي استان اجرا خواهد شد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراث فرهنگي استان مازندران با اشاره به گردشگرپذيري استان و ضرورت ايجاد ساختارهاي زيربنايي در بخش گردشگري گفت: با توجه به اينکه سالانه 20 ميليون مسافر وارد مازندران ميشود تنها 20 هزار تخت اقامتي وجود دارد بنابراين ايجاد هتلها و مراکز اسکان استاندارد نيازمند برنامههاي توسعهاي است.
به گزارش ميراثآريا، کلانتري يادآور شد: در فصل تابستان و ايام نوروز به طور ميانگين روزانه 600 هزار نفر مازندران را براي اقامت انتخاب ميکنند و اين فرصت مناسبي است تا با ورود بخشهاي خصوصي و سرمايهگذاران فرصتهاي توسعه پايدار ميسر شود.
معاون گردشگري ادارهکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران با اشاره به طراحي مکانهاي مناسب و جايگاههاي متحدالشکل براي ارائه اطلاعات جامع به مسافران خاطرنشان کرد: با اجراي طرح ساماندهي اماکن اقامتي و استيجاري فعاليت بسياري از واسطهها، تابلو به دستها و چادرخوابها حذف خواهد شد.
/117
انتهای پیام/