وي با اشاره به وجود مناطق حساس زيستمحيطي و زيستگاههاي دريايي منحصر به فرد در اين مسيرها افزود: آمار حوادث دريايي منجر به تلفات مالي و جاني در آبهاي شمالي تحت پوشش اين اداره کل در سالهاي اخير بيانگر ضرورت ارتقاي ايمني دريانوردي و افزايش سطح حفاظت از محيط زيست دريايي است.
«سياوش ارجمندزاده» افزود: واحد دريايي و بندري اداره کل بنادر و دريانوردي استان بوشهر به منظور نيل به اين اهداف و ايفاي وظايف حاکميتي خود در راستاي ارتقاي سطح ايمني و حفاظت از محيط زيست دريايي، اجراي سامانه گزارشدهي کشتيهاي مسافربري در مسيرهاي بوشهر ـ خارک و خارک ـ گناوه را الزامي کرده است.
وي هدف از اجراي اين سامانه را ارتقاي ايمني جان اشخاص در دريا و کارآمدي دريانوردي دانست و تاکيد کرد: متولي و ناظر اصلي اجراي سامانه گزارشدهي کشتيهاي مسافربر، اداره کل بنادر و دريانوردي استان بوشهر است و شناورهاي مسافربر فعال در اين دو مسير، ملزم به ارائه گزارش به ايستگاههاي راديويي متولي تعريف شده در طرح هستند، در غير اين صورت از ادامه فعاليت آنها جلوگيري خواهد شد.
معاون دريايي و بندري اداره کل بنادر و دريانوردي استان بوشهر گفت: مشارکت کشتيهاي مسافربر در سيستم گزارشدهي کشتيها رايگان است و دربردارنده هيچگونه هزينهاي براي مالکان و يا نمايندگان کشتيراني نخواهد بود.
ارجمندزاده با بيان اين که مفاد سيستم گزارشدهي کشتيها رسما به شرکتهاي نمايندگي شناورهاي مسافربر ابلاغ شده و فرماندهان اين شناورها ملزم به پيروي از آن هستند، اظهار داشت: اجراي سامانه گزارشدهي کشتيهاي مسافربر معافکننده فرماندهان، مالکان و يا شرکتهاي نمايندگي اين شناورها از ساير وظايفشان در قبال اشخاص حقيقي و حقوقي نخواهد بود.
رئيس اداره امور دريايي اداره کل بنادر و دريانوردي استان بوشهر نيز در اين باره گفت: اعلام گزارشهاي تعريفشده در اين سامانه، برعهده فرمانده شناور مسافربر است و به بيان ديگر، فرمانده شناور بر اساس مفاد اين سامانه بايد نسبت به ارائه گزارشهاي مربوطه به ايستگاه راديويي متولي اقدام کند.
/120
انتهای پیام/