سرمايه‌گذاري 3 ميليارد دلاري سئول براي جذب گردشگران چيني

به گزارش ميراث آريا (Chtn)،‌ اين پروژه شامل ساخت هتل و مرکز همايش‌ها بوده که قرارداد آن در پايان ماه ژوئن 2012 با يک شرکت آمريکايي منعقد و عمليات ساخت و ساز آن از سال آينده شروع خواهد شد.

«لي چايي ووک» رئيس و مدير اجرايي فرودگاه اينچئون گفت: هدف ما ايجاد فضايي مشابه با فرودگاه بين‌المللي سنگاپور براي جذب هرچه بيشتر گردشگران چيني و همچنين خلق فرصت‌هاي شغلي بيشتر است.

وي افزود:‌ در اين پروژه طرح‌هاي ديگري نيز پيش‌بيني شده که از جمله مي‌توان به ساخت مراکز پزشکي،‌ فروشگاه‌هاي بزرگ و مراکز سرگرمي و تفريحي براي رقابت با ساير کشورهاي آسياي جهت جذب گردشگران چيني اشاره کرد.

رئيس فرودگاه اينچئون گفت:‌ علت اصلي ترغيب گردشگران چيني براي ورود به کره رشد روزافزون شمار گردشگران چيني در کشورهاي مختلف جهان است.

به گزارش ميراث آريا، پيش‌بيني مي‌شود شمار مسافران فرودگاه اينچئون امسال با رشد 7/5 درصدي به 37 ميليون نفر برسد که سهم عمده‌اي از آن را گردشگران چيني تشکيل خواهند داد.
109/

انتهای پیام/

کد خبر 1390102135