موزه امام علي(ع) ميزبان کارگاه‌هاي نقاشي قهوه‌خانه‌اي و پشت شيشه

به گزارش ميراث آريا (chtn)، موزه هنر امام علي(ع) با هدف معرفي و ارائه اصيل‌ترين اسناد و مصداق‌هاي خلاقه فرهنگي ـ تجسمي با هويت فرهنگي، ايراني و شيعي اقدام به برگزاري اين کارگاه کرده است.

نمايشگاه و کارگاه‌هاي نقاشي قهوه‌خانه‌اي و پشت شيشه در ادامه برنامه‌ها و رويکرد تخصصي موزه هنر امام علي(ع) در ماه‌هاي محرم و صفر با هدف پژوهش و آموزش هنر ايراني اسلامي و تاکيد بر مضامين مذهبي و همچنين آشنايي، ترويج و گسترش بيشتر اين هنر در ميان هنرمندان جوان و علاقه‌مندان با موضوعات مذهبي برگزار مي‌شود.

کارگاه نقاشي قهوه‌خانه‌اي با حضور «محمد فراهاني» تنها بازمانده شاخص اين رشته از هنرهاي سنتي که مشهور به محمد درويش از شاگردان «حسين قوللر آغاسي» است، به مدت 3 روز از 26 دي‌ماه با موضوع عاشورا آغاز شد.

کارگاه نقاشي پشت شيشه نيز با حضور استادان «عبدالله رحيمي» و «امير رحيمي» از 29 دي‌ماه به مدت 3 روز و از ساعت 10 تا 17 برپا خواهد شد.

همچنين آثار هنرمنداني همچون «اسماعيل گيلاني»، «علي‌اکبر گيلاني»، «قربان‌علي قرباني»، «بيوک احمري»، «عبدالله و امير رحيمي» و «شقايق جزايري» نيز با همکاري مجموعه‌داران خصوصي در حاشيه برگزاري اين کارگاه ارائه مي‌شود.

نقاشي پشت شيشه از نمونه‌هاي با ارزش هنر ايران است که در بطن فرهنگ و هنر مردمي از دوران صفوي آغاز شد و در عصر قاجار به اوج اعتلاي خود رسيد.

به گزارش ميراث آريا اين هنر در زمره هنرهاي در حال فراموشي است و بيشترين مضامين آثار هنرمندان اين شيوه ريشه در باورها، عشق و ارادت به اهل‌بيت(ع) دارد که نقطه عطف آن واقعه عاشوراست.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390102633