وي يادآور شد: تسهيل در صدور رواديد، ساماندهي تشکلهاي صنفي، ايجاد بورس خدمات گردشگري در بازار بورس کشور، ايجاد پنجره واحد و مکانيزه کردن صدور مجوزهاي دفاتر گردشگري، افزايش تقاضاي سفر و به کار گيري مشوقهاي قانوني، استفاده از قابليتهاي ليزينگ سفر، توسعه گردشگري مذهبي، توسعه گردشگري سلامت و تلاش براي توزيع عادلانه امکانات سفر در لايههاي مختلف جامعه از مهمترين برنامههايي است که در حوزه گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري صورت خواهد گرفت.
معاون رئيس جمهور افزود: در حوزه صنايعدستي نيز افزايش توليد صنايع دستي، کاهش قيمت تمام شده، قرار گرفتن صنايع دستي در اولويت سبد خريد خانوار، گسترش کارگاههاي توليدي، دريافت مهر اصالت از يونسکو و ايجاد بازارچههاي صنايع دستي نيز از مهمترين اقدامات سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خواهد بود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يادآور شد: در حوزه ميراث فرهنگي نيز تقويت موزهها و صيانت و حفاظت از ميراث مادي و معنوي، توجه به نقش مردم به عنوان عنصر مهم در صيانت و حفاظت از ميراث فرهنگي، حمايت از مالکان بناهاي تاريخي، ارتباط با مراکز علمي و دانشگاهي، تدوين منشور ملي مرمت، تدوين الگوي معماري ايراني- اسلامي، معرفي ارزشهاي تاريخي ايران با برگزاري نمايشگاههاي مختلف و استفاده از تمامي ظرفيتهاي مراکز تخصصي نيز از مهمترين برنامههاي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خواهد بود.
موسوي با بيان اينکه از زمان پيدايش اولين موزه در ايران تا سال 84 تنها 103 موزه در کشور داشتيم خاطر نشان کرد: خوشبختانه از سال 85 تاکنون 100 موزه به تعداد موزههاي کشور افزوده شده است.
معاون رئيس جمهور خاطر نشان کرد: در حوزه تامين زيرساختهاي گردشگري نيز در دولت نهم و دهم تاکنون ايجاد 1200 منطقه نمونه گردشگري تصويب شده که با توجه به تعداد شهرهاي ايران (1100 شهر) ميتوان گفت: به ازاي هر يک شهر در ايران يک منطقه نمونه گردشگري ايجاد خواهد شد.
وي افزود: اين رشد در سه حوزه ميراث فرهنگي،صنايعدستي و گردشگري ماموريت اينجانب را که به تازگي مسووليت سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري را بر عهده گرفتهام سنگينتر خواهد کرد.
معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با اشاره به اهميت ورود گردشگران خارجي اضافه کرد: بر اساس آمارهاي سازمان جهاني گردشگري به ازاي ورود 2 و سه دهم گردشگر خارجي يک شغل پايدار ايجاد خواهد شد بنابراين اگر بتوانيم در سال زمينه ورود 2 ميليون و 300 هزار گردشگر خارجي به کشور را فراهم کنيم سالانه يک ميليون شغل پايدار در کشور ايجاد خواهد شد.
موسوي خاطر نشان کرد: بر اساس آمارهاي سازمان جهاني گردشگري، ميزان اعتماد گردشگران خارجي قبل از ورود به ايران 25 درصد است اما اين رقم بعد از ورود گردشگران و بازديد آنها از جاذبههاي گردشگري ايران به بالاي 90 درصد افزايش مييابد.
وي در پايان خاطر نشان کرد: از طرفي ديگر با توجه به وجود مضجع شريف حضرت رضا (ع) و هشت هزار امامزاده و بقاع متبرکه ميتوان در خصوص ورود گردشگران مذهبي به ايران نيز برنامهريزيهاي بسيار مناسبي انجام داد و از طرف ديگر پيشرفت روزافزون ايران در علومپزشکي نيز ميتواند دليل محکمي بر توسعه و رشد گردشگري سلامت در ايران باشد.
/108
انتهای پیام/