کوچ، زيباترين جلوه گردشگري چهار محال و بختياري

«رضا جهانگيري» با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)، اقامت عشاير کوچ‏روي بختياري را زمستان در دشت‌هاي شرق خوزستان و تابستان در بخشهاي غربي چهارمحال و بختياري عنوان کرد و افزود: اگر چه در دهه‌هاي آغازين قرن حاضر گروههاي کثير ايل بختياري همانند ساير ايلات و عشاير ايران، تخته قاپو (يکجانشين) شدند، اما هنوز هم بخشي از ايل، کوچ رو و متحرک است.

اين کارشناس مجموعه سنن و شيوه‌هاي خاص زندگي ايل بختياري را نيز به تنهايي يکي از جاذبه‌هاي بي‌نظير و چشم گير اين منطقه دانست و تصريح کرد: زندگي ايلي با الگوي سکونت، آداب و رسوم ويژه، علاوه بر اين‏‌که براي گردشگران خارجي جذاب است گردشگران داخلي را نيز به سوي خود جلب مي‌کند.


وي غذاهاي چهار محال و بختياري را نيز از ويژگي‏هاي قابل توجه توسعه گردشگري اين استان خواند و بيان کرد: متداول ترين غذاي اين استان کباب بختياري است ولي غذاها و نان‏هاي محلي و سنتي (مثل فتير (پتير) و کاکولي ) همچنان در چهار محال و بختياري پخت شده و از مهمترين جاذبه‏هاي اين خطه به شمار مي‏روند.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1390110619