در اين مراسم «محمدحسين فراهاني» مديرکل ميراث فرهنگي استان تهران با اشاره به ميراث ارزشمند فرهنگي کشور گفت: بخشي از ميراث ما شامل ابنيه و اشيا تاريخي که از نياکان به جا مانده است و هنر معماري ما را در بر ميگيرد و بخشي ديگر از ميراث کشور، صنايع دستي است که هنر و باور گذشتگان ما را شامل ميشود.
«منوچهر عبدلي» مدير عامل اتحاديه صنايع دستي کشور نيز با معرفي اتحاديه و بخشي از اهداف آن گفت: حمايت و بسترسازي با رويکرد بهبود کيفيت و صادرات پايدار از اهداف اتحاديه صنايع دستي کشور است که بايد منتج به يک رهيافتي اقتصادي شود.
وي در ادامه گفت: به رغم نگاه حمايتي و حاکميتي به صنايع دستي در کشور، سالهاست که اين بخش مهجور مانده و حمايت در آن اعمال نشده است.
اين مقام مسوول با اشاره به تقويت بخش فروش الکترونيکي اتحاديه صنايع دستي گفت: آنچه موجب ميشود صنايع دستي به عنوان يک صنعت جايگاه خود را حفظ کند ابقاي آن در زندگي روزمره مردم است.
«بزرگوار» شهردار منطقه 12 نيز در ادامه مراسم با اشاره به اهداف شهرداري منطقه براي احيا ديگر بناهاي تاريخي اين محله گفت: اميدواريم سال 91 بتوانيم نسبت به بهسازي راسته منقش امامزاده يحيي(ع) و ساختمان سراي کاظمي نيز اقداماتي را انجام دهيم.
وي در پايان گفت: اميدوارم اين مکان در برنامههاي گردشگري تبديل به يکي از اماکن پرجاذبه پايتخت شود.
به گزارش ميراث آريا با پايان اين مراسم، بخشهاي مختلف حمام نواب که شامل غرفههاي صنايعدستي، ميناکاري، سازهاي سنتي، تابلوهاي معرق و چايخانه سنتي بود، مورد بازديد حاضران قرار گرفت.
111/
انتهای پیام/