احياي پرنده‌نگري در تالاب بين‌المللي انزلي

به گزارش ميراث ‌آريا(chtn)، مديرکل حفاظت محيط زيست استان گيلان يکي از بزرگ‌ترين اهداف مطالعاتي در تالاب انزلي را بهره‌برداري و زنده‌ کردن فعاليت پرنده‌نگري در اين تالاب دانست و افزود: تالاب انزلي يکي از تالاب هاي مناسب براي فرهنگ گردشگري پرنده‌نگري و تماشاي پرندگان به‌ ويژه در فصل زمستان است.

«امير عبدوس» با بيان اين که نخستين سايت مطالعه پرنده‌نگري در بخش سلکه تالاب انزلي توسط آژانس همکاري‌هاي بين‌المللي ژاپن در حال انجام است، افزود: اين سايت بر اساس الگوهايي که در تالاب‌هاي ژاپن اجرايي شده طراحي مي‌شود و به نظر مي‌رسد که کامل‌ترين سايت پرندگان کشور خواهد بود.

وي تصريح کرد: 22 تالاب ايران در کنوانسيون بين‌المللي رامسر به ثبت جهاني رسيده که 3 تالاب انزلي، بوجاق کياشهر و اميرکلايه استان گيلان از جمله آن‌ها محسوب مي‌شوند.

مديرکل حفاظت محيط زيست استان گيلان يادآور شد: حفاظت از 4 پناهگاه سياه کشيم، سرخانکل، چوکام و سلکه تضميني براي حفاظت و زمستان‌گذراني پرندگان در تالاب بين‌المللي انزلي به شمار مي‌رود.

به گزارش ميراث‌آريا، پرنده‌نگري گونه‌اي سرگرمي است که مربوط به مشاهده و بررسي پرندگان در طبيعت مي‌شود و بخشي از فعاليت بوم‌گردي (اکوتوريسم) به شمار مي‌آيد.

تالاب انزلي با طول 33 کيلومتر و عرض 18 کيلومتر از شمال به شهر بندر انزلي و درياي خزر، از شرق به روستاي «حسن‌رود»، از غرب به روستاهاي «نوده جيره‌سر» و «علي‌آباد کپورچال» و از جنوب به روستاهاي «هندخاله» و «نوخاله» ختم مي‌شود.

مجاورت با شهرهاي بزرگي همچون رشت، بندرانزلي، صومعه‌سرا، فومن و همچنين راه‌هاي ارتباطي فراوان، اين تالاب را از حيث گردشگري به يکي از قطب‌هاي بزرگ کشور تبديل کرده است و هر ساله شمار بسياري از گردشگران سراسر کشور در ايام تعطيلات به ويژه فصل بهار و تابستان به اين منطقه مسافرت مي‌کنند.
117/

انتهای پیام/

کد خبر 1390111052