وي تصريح کرد: در فرهنگ ايرانزمين همواره کوه و آب از قداست بالايي برخوردار بودهاند و اساساً چنين بعد ارزشي، انسان ديروز را به نوشتن تاريخ خود سوق داده است.
اين مقام مسوول با اشاره به اين که سراب بيستون در اذهان عموم جايگاه ويژهاي دارد، يادآور شد: ارتقاي ارزشهاي طبيعي در کنار ارزش نهادن به جنبههاي تاريخي از مهمترين وظايف ميراثي است که بر عهده همگان قرار دارد.
راعي اظهار داشت: اهميت دادن به جشنها و مراسم امروزي در بستر تواناييهاي محيط ميتواند همسو با جشنها و آيينهاي کهن ايرانزمين مطرح شود چرا که آيينهاي مذهبي بخش جداييناپذيري از تاريخ اجتماعي ايرانزميناند.
اين مقام مسوول افزود: اين نگرش، مسوولان ميراث فرهنگي را بر آن داشت تا با برگزاري جشنواره ماهيگيري امروز را به ديروز پيوند دهند و انسان منزوي از طبيعت را بيش از پيش با ارزشهاي طبيعي آشنا سازند.
وي گفت: اين جشنواره با رويکرد طبيعتگرايي در محوطه سراب بيستون برگزار شد. مهمترين رويکرد اين جشنواره احترام به طبيعت بود و به همين دليل کليه ماهيهاي گرفته شده در جشنواره به مامن اصلي خود يعني برکه برگردانده شدند تا اين ذهنيت بيش از پيش مطرح شود که انسان ميتواند با طبيعت و در کنار آن زندگي مسالمتآميزي داشته باشد.
/119
انتهای پیام/