فعاليت 70 هزار صنعتگر در عرصه صنايع دستي اردبيل

«شاپور محمدي» در گفت‌وگو با ميراث آريا (chtn) اظهار داشت: اين صنعتگران در بيش از 40 رشته صنايع دستي مشغول به فعاليت هستند.

وي با اشاره به اين که رشته‌هاي صنايع دستي استان اردبيل به گروه‌هاي مختلفي تقسيم مي‌شود، ادامه داد: اين گرو‌ه‌ها بافته‌هاي داري، زيراندازها، نساجي سنتي، مصنوعات چوبي، پوشاک سنتي، مصنوعات چرمي، صنايع دستي فلزي، سفال و سراميک، کاشي سنتي و پيشه‌هاي وابسته به صنايع دستي را شامل مي‌شود.

معان صنايع دستي استان اردبيل افزود: سالانه تعداد زيادي از جوانان علاقه‌مند در رشته‌هاي مزيت‌دار صنايع دستي آموزش‌هاي لازم را ديدند و وارد عرصه کار مي‌شوند.

به گفته وي صنايع دستي از نظر اشتغالزايي بسيار گسترده است و با سرمايه‌گذاري اندک شرايط براي توليد آثار هنري در رشته‌هاي متعددي فراهم مي‌شود.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اردبيل ادامه داد: در خلق آثار فاخر صنايع دستي نياز چنداني به فناوري نيست و ابزار مورد نياز نيز اغلب ساده و ارزان قيمت هستند.

معاون صنايع دستي اردبيل در گفت‌وگو با ميراث آريا خاطرنشان کرد: در صورت توجه ويژه، صنايع دستي مي‌تواند ارزآوري بالايي داشته باشد و از مهاجرت‌هاي بي‌رويه روستاييان به شهرها جلوگيري کند.

112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390112512