وي افزود: با توجه به برنامهريزي براي گسترش مبادلات تجاري بين دو کشور و با عنايت به درخواست شرکتهاي هواپيمايي طرفين، عليرغم مشکل ظرفيت فرودگاه آتاتورک (استانبول)، افزايش تعداد پروازهاي بين دو کشور صرفاً براي فرودگاه آتاتورک در نظرگرفته شد که امتياز بزرگي براي شرکتهاي هواپيمايي ايراني به شمار ميرود.
خداکرمي خاطرنشان کرد: در اين جلسه با بررسي مشکلات موجود در خصوص تخصيص Slot Time مناسب در فرودگاه آتاتورک استانبول و تاکيد هيات ايراني بر تخصيص Time Slot مناسب به شرکتهاي هواپيمايي ايراني، طرف ترک در نهايت با تخصيص آن به شرکتهاي ايراني موافقت کرد. همچنين طرفين ضمن استقبال از انجام پروازهاي باري بين دو کشور درباره بهرهبرداري از فرودگاه پيام به عنوان يکي از نقاط پروازي در جدول مسير پروازي براي انجام پروازهاي باري منظم در يادداشت تفاهم موافقت کردند.
معاون هوانوردي و امور بينالملل سازمان هواپيمايي کشوري، انتخاب نقاط پروازي استانبول فرودگاه آتاتورک، استانبول فرودگاه سابيها، آنکارا و سه نقطه ديگر را که بعداً مشخص خواهد شد براي شرکتهاي هواپيمايي ايراني، از موارد مطرح شده در يادداشت تفاهم حمل و نقل هوايي بين دو کشور برشمرد و اظهار داشت: براي شرکتهاي هواپيمايي ترکيهاي نيز نقاط پروازي تهران، مشهد، تبريز، شيراز، فرودگاه پيام (پروازهاي باري) و يک نقطه ديگر که بعداً مشخص خواهد شد، انتخاب شد.
وي افزايش تعداد پروازهاي ايران و ترکيه از 39 پرواز در يادداشت تفاهم قبلي به 63 پرواز در يادداشت تفاهم جديد را از ديگر موارد اين يادداشت تفاهم عنوان کرد و يادآور شد: در اين يادداشت تفاهم با تاکيد بر ايجاد زمينه يکسان و برابر، همچنين برقراري شرايط عادلانه براي شرکتهاي هواپيمايي دو طرف، تخصيص Slot Time براي شرکتهاي هواپيمايي در فرودگاههاي طرفين نيز مورد تاکيد قرار گرفت.
/120
انتهای پیام/