«فردين پورهادي» با بيان اين که اين شهرستان مرزي ظرفيت بسياري براي پذيرش، اسکان، اقامت و ماندگاري مسافران داخلي و خارجي کشور دارد، افزود: متناسب با اين ظرفيت از توانمنديهاي کنوني براي توسعه و رونق صنعت گردشگري استفاده نميشود.
وي نوار ساحلي زيبا، طبيعت سرسبز محصور در ميان کوهستان و دريا و نيز بازارچه پررونق ساحلي و مرزي را از جمله جاذبههاي منحصر به فرد شهرستان آستارا معرفي کرد.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي گيلان، تبليغات را مهمترين رکن در توسعه گردشگري دانست و افزود: با توجه به جاذبههاي مذکور و تبليغات رسانهاي حضور مسافران در اين شهرستان هر سال افزايش مييابد.
پورهادي افزايش 24 درصدي ورود و افزايش 35درصدي ماندگاري گردشگران در سطح استان را نشانه وجود ظرفيتهاي بسيار گردشگري اين شهرستان دانست و تصريح کرد: امسال نيز بايد آمادگي لازم براي پذيرايي از گردشگران انبوه در اين شهرستان فراهم شود.
معاون نظارت و ارزيابي ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي استان گيلان در ادامه با اشاره به تشکيل ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي در تمام شهرستانهاي استان گيلان اظهار داشت: اين ستادها به منظور روانسازي عرضه خدمات گردشگري در هر شهرستان تشکيل شده و کار آنها نيز گروهي و مشترک است.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي گيلان اجراي برنامههاي شاد و جشنوارههاي فرهنگي و هنري را مکمل ديگر برنامههاي گردشگري استان خواند و افزود: در کنار بازارچههاي محلي خريد و فروش صنايع دستي در شهرستانهايي همچون آستارا، ساير جاذبههاي گردشگري استان نيز بايد به مسافران معرفي شود.
پورهادي افزايش ميزان رضايتمندي مسافران و توسعه زيرساختهاي صنعت گردشگري را از اهداف و برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان معرفي کرد.
در اين جلسه تمام مديران دستگاهها و سازمانهاي عضو ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي شهرستان آستارا گزارشي از وضعيت کنوني و آمادگي خود براي پذيرش مسافران نوروزي ارائه کردند.
ب/117
انتهای پیام/