وي با بيان اين که معرق از چوبهايي همچون اقاقيا، عناب، ممرز، چنار، گردو، توت، زرشک، آبنوس و پسته توليد ميشود، تصريح کرد: دو نوع معرق سنتي و مدرن در ايران وجود دارد که در معرقکاري مدرن از تفکيک رنگها استفاده ميشود.
اين استاد دانشگاه افزود: در هنر معرقکاري چوب، عاج يا صدف کاربرد دارد که فاقد رنگ است مگر اين که از مداد پلياستر استفاده شود.
اين هنرمند معرق کار با بيان اين که پيش از اين جشنواره نگارههاي چوبي به صورت ملي و بينالمللي توسط سازمان صنايعدستي کشور برگزار ميشد، افزود: اين اقدام چند سالي است که متوقف شده است؛ با آغاز دوباره اين جشنواره هنرمندان بار ديگر دور هم جمع شده و مردم نيز با اين هنر زيباي ايراني بيشتر آشنا ميشوند.
وي برگزاري جشنواره نگارههاي چوبي را راهکاري براي توسعه اقتصاد صنعتگران منبتکار دانست و گفت: در اين زمينه تاکنون حدود 20 تا 30 نمايشگاه صنايعدستي داخلي و خارجي به صورت انفرادي و يا گروهي در فرهنگسراهاي اشراق، خاتم، بهمن و غيره برگزار شده است.
احمدي کاشاني در گفتوگو با ميراث آريا، خاطر نشان کرد: معرق چوب يک هنر دستي است و رسانهها ميتوانند با معرفي بيشتر هنر معرقکاري ياريبخش صنعتگران اين حوزه باشند.
انتهای پیام/