تدوين برنامه‌هاي راهبردي و کلان توسعه و ترويج صنايع دستي

سرپرست معاونت صنايع دستي کشور در گفت‌وگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب افزود: تدوين اين برنامه‌ها با هدف تقويت ساختارهاي فکري و علمي معاونت‌هاي صنايع دستي استان‌هاي کشور صورت گرفت.

«محمدرضا رشيدکردستاني» افزود: اين برنامه‌ها در قالب مراسم، نشست‌ها و رويدادهاي تخصصي در نظر گرفته و به معاونت‌هاي صنايع دستي تمام استان‌ها پيشنهاد شده است.

وي با اشاره به اين که در سال 90 تقويم برنامه‌هاي معاونت صنايع دستي کشور اجراي موفقيت‌آميزي داشت، ادامه داد: اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي کشور با در نظر گرفتن نيازها، چالش‌ها و رويکردهاي کاردبري اين اداره کل تقويم «جشنواره، نشست و کارگاه‌هاي ترويجي و آموزشي» سال آينده را به تمام استان‌هاي کشور اعلام کرد.

اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اظهار داشت: پيگيري موضوعاتي همچون داوري‌هاي نشان ملي مرغوبيت کالاهاي صنايع دستي (مهر اصالت)، بسته‌بندي، برند، برنامه‌هاي ترويجي و آموزشي در حوزه تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي در سال 91 نيز ادامه دارد.

سرپرست معاونت صنايع دستي کشور تصريح کرد: موضوعات نامبرده، در استان‌ها به مرحله اجرايي نزديک شده و در سال آتي به تحقق مي‌رسد.

به گفته کردستاني اين تقويم با 14 عنوان و موضوع کلي در قالب 48 مراسم پيش‌بيني شده که سال‌ آتي در استان‌هاي کشور اجرايي مي‌شود.

وي در گفت‌وگو با ميراث آريا خاطرنشان کرد: تجليل از چهره‌هاي ماندگار صنايع دستي و هنرهاي سنتي، آموزش بازاريابي و فروش صنايع دستي، آموزش شاغلان و استانداردسازي از مواردي است که براي نخستين بار در تقويم «جشنواره، نشست و کارگاه‌هاي ترويجي و آموزشي» معاونت صنايع دستي کشور گنجانده شده است.
ص/112

انتهای پیام/

کد خبر 139012228