وي خاطرنشان کرد: در حال حاضر 6هزار و 11 تخت براي گردشگران ورودي به استان در اماکن اقامتي وجود دارد که با بهرهبرداري از هتلهاي ساخت امسال و توسعه فضاي اماکن اقامتي موجود، نسبت به سال گذشته 500 تخت افزايش يافته است.
محمدي افزود: بيش از نيمي از هتلهاي در حال ساخت از پيشرفت بالاي 50 درصد برخوردار هستند و شماري از آنها مجوز ساخت را دريافت کردهاند.
دبير ستاد سفرهاي استان با اشاره به تخفيفهاي قابل توجه هتلهاي استان در نوروز 91 گفت: جامعه هتلداران در جلسات ستاد تسهيلات سفر نقش فعالي داشته و در جذب گردشگر و زمينهسازي براي کسب رضايت حداکثري آنها به خوبي همکاري ميکنند.
محمدي يادآور شد: هتلداران و مهمانپذيرداران جزو نخستين افرادي هستند که گردشگر ورودي استان با آنها برخورد ميکند، بنابراين نوع پذيرايي و استقبال از آنها در جذب گردشگر به استان بسيار موثر است.
وي با اشاره به سرمايهگذاري 440 ميليارد ريالي در حوزه گردشگري استان خاطرنشان کرد: با اين سرمايهگذاريها رقابت جدي ميان هتلداران و صاحبان مجتمعهاي گردشگري و ساير اماکن اقامتي ايجاد ميشود که منجر به بهبود صنعت گردشگري استان خواهد شد.
در اين نشست علاوه بر استاندار آذربايجانشرقي و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، مسوولان بخشهاي ديگر استان همچون اداره آب و فاضلاب، مديرکل امور مالياتي، شهردار منطقه 4 تبريز، رئيس جهاد کشاورزي، معاون برنامهريزي استاندار و جمعي از هتلداران، سرمايهگذاران گردشگري و مهمانپذيرداران حضور داشتند.
ص/117
انتهای پیام/