وي با اشاره به اين که بيستون از قديمالايام به عنوان دروازه تمدن بشريت مد نظر بوده است، تصريح کرد: استان کرمانشاه از ديرباز در رسم مهماننوازي زبانزد خاص و عام بوده و اين گواه تاريخي که نماد انسانهاي پاک و انساندوست منطقه غرب است بايد محفوظ بماند و از آن صيانت شود.
هاشمي همچنين کارهاي انجام شده در زمينه ساماندهي بيستون را خوب ارزيابي کرد و اين نويد را به مردم استان داد که تا پايان سال 91 ساماندهي اين مجموعه گردشگري کامل شود و به اتمام برسد.
استاندار کرمانشاه همچنين در حاشيه اين بازديدها از غرفهها، سياهچادرها و دفتر ستاد تسهيلات نوروزي که در مجموعههاي گردشگري مستقرند بازديد کرد و افزود: هر طرح و توسعهاي که در بناي معماري و عمران استان تاثيرگذار باشد در بودجههاي عمراني استانداري لحاظ خواهد شد و مساعدت لازم به عمل خواهد آمد.
استاندار کرمانشاه در ادامه بازديد از محوطه تاريخي ـ فرهنگي طاق بستان نيز اعلام داشت: اجراي طرح ساماندهي طاق بستان نيز به سهم خودش در توسعه صنعت گردشگري اثرگذار است و ميتواند کرمانشاه را به عنوان گهواره تمدن بشريت به دنيا معرفي کند.
وي در ادامه اين بازديد، محوطه تاريخي ـ فرهنگي طاق بستان را محل خوب و مفرحي براي گردشگران و مسافران نوروزي عنوان کرد و گفت: به فضل خداي بزرگ، طرح ساماندهي اين مجموعه در چندين فاز در حال اجراست که چهره اين مجموعه تاريخي را تغيير خواهد داد.
استاندار کرمانشاه همچنين از دفتر مرکزي ستاد دائمي تسهيلات نوروزي استان در مجموعه طاق بستان بازديد کرد و از جليل رحيمي، مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و ساير دستاندرکاران ستاد دائمي تسهيلات نوروزي استان به سبب عرضه خدمات مطلوب به گردشگران تقدير و تشکر کرد.
ب/119
انتهای پیام/