وي با تاکيد بر برنامهريزيهاي صورت گرفته براي توسعه بيشتر اين هتل بينظير در آينده نزديک گفت: 6 اتاق صخرهاي ديگر در اين هتل در دست ساخت است که ارديبهشتماه و پيش از آغاز سفرهاي تابستاني گردشگران از آنها بهرهبرداري خواهد شد.
محمدي هتل لاله کندوان را بينظيرترين هتل صخرهاي جهان توصيف کرد و گفت: بخشهاي جديد با اعتباري بالغ بر 5 ميليارد ريال ريال ساخته شده است.
وي ارزش افزوده سرمايهگذاري در گردشگري روستاي کندوان را بسيار بالا عنوان کرد و گفت: چند منطقه ويژه در آذربايجان شرقي براي گردشگري اين استان حياتياند که حتي توانايي پوشش دادن کل درآمد صنعت توريسم استان را دارند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان افزود: روستاي کندوان يکي از مهمترين مناطق نمونه گردشگري استان است که ارزش افزوده و درآمدهاي حاصل از گردشگري در آن حتي توانايي تامين کشور را هم دارد.
محمدي با بيان اين که در چند سال اخير روستاي تاريخي کندوان رونق زيادي گرفته است، گفت: در تلاش هستيم تا امکانات تفريحي و گردشگري و زيرساختهاي اين روستاي شگفتانگيز را توسعه دهيم.
وي يادآور شد: سرمايهگذاريهاي درخور توجهي از سوي دولت نهم و دهم در اين روستا انجام شده که ساخت مسير کمربندي، روستايي براي اسکان ساکنان، سيستم فاضلاب اصولي، کفسازي و نورپردازي تنها بخشي از اين اقدامات است که در قالب پلان مديريتي ثبت جهاني روستاي کندوان تدوين شده بودند.
محمدي اظهار اميدواري کرد که با تامين زيرساختهاي مورد نياز، کندوان به عنوان برجستهترين روستاي صخرهاي جهان، در سال 2014 به عنوان يکي از نامزدهاي ثبت در فهرست آثار جهاني يونسکو معرفي شود.
ب/119
انتهای پیام/