وي در ادامه با اشاره بر لزوم تعيين کشورهايي که علاقهمند به خريداري صنايع دستي ايران هستند، تاکيد کرد و افزود: براي رشد 300 درصدي صادرات صنايع دستي نيازمند يکپارچگي و وحدت ميان دولت و بخش خصوصي هستيم.
دانيالي با بيان اين که جمهوري اسلامي ايران با 160 کشور خارجي مراوده و صادرات دارد، ادامه داد: 150 کشور دنيا نيز کالاهاي خود را وارد ايران ميکنند.
مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در امور صنايع دستي اظهار داشت: صادرات بيش از 500 ميليون دلار اقلام صنايع دستي در سال 90، يکي از رويدادهاي خوشايندي بود که با حمايت از اتحاديهها و صادرکنندگان محقق شد.
وي افزود: از تمام سازمانها، وزارتخانهها، ادارات و نهادهاي دولتي خواستاريم که حمايتهاي لازم را براي ارتقاي صادرات صنايع دستي کشور داشته باشند.
به گفته اين مقام مسوول کشورهاي اروپايي، عربي، آمريکاي جنوبي و لاتين و آفريقايي به عنوان کشورهاي هدف صادرات صنايع دستي کشور به شمار ميآيند.
وي تاکيد کرد: امروز در خط توليد نيازمند استفاده از فناوريهاي نوين هستيم و با بسترسازي مناسب ميتوانيم کارگاههاي صنايع دستي تعطيل شده را دوباره فعال کنيم.
مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در امور صنايع دستي افزود: با تغيير در شيوههاي توليد و نيز رسيدن به توليد انبوه با کيفيت محصولات صنايع دستي، شاهد افزايش ميزان توليد محصولات هستيم.
وي در ادامه خواستار پيگيري هر چه بيشتر بند 119 قانون بودجه90 شد و تصريح کرد: خوشبختانه به تفاهمهاي با وزارت نفت در خصوص استفاده از فضاهاي اين وزارتخانه در ساير کشورها به عنوان نمايشگاههاي دائمي صنايع دستي رسيدهايم.
دانيالي گفت: با تحقق يافتن صادرات 5/1 ميليارد دلاري صنايع دستي در سال 91 شاهد اشتغالزايي براي هنرمندان زيادي خواهيم بود.
در نشست مسوولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با فعالان صادرات صنايع دستي که در سالن کنفرانس اين سازمان برگزار شد، مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي در امور صنايع دستي، مديرکل امور بازرگاني معاونت صنايع دستي کشور، مدير عامل و رئيس هيات مديره ، نايب رئيس و مشاور بازرگاني اتحاديه سراسري صنايع دستي کشور و اساتيد دانشگاه حضور داشتند.
ص/112
انتهای پیام/