رئيس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به درسي از مکتب پيامبر اسلام(ص) گفت: پس از دعوت به توحيد مهمترين ماموريت پيامبران الهي دعوت انسانها به عدالت و برپايي قسط در جامعه بشري است که اين در حقيقت خميرمايه خلق عالم است.
دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه خداوند همه هستي و وجود انسان را براساس عدالت خلق کرده است، اظهار داشت: عدالت سکوي اول براي اعتلا و سعادت انسان است چرا که اگر همه امکانات عالم و علوم و فناوري در دسترس يک ملت و جامعه بشري باشد اما روابط آن ملت براساس عدالت تنظيم نشود، فرصت سعادت و شکوفايي را نمييابند.
دکتر احمدي نژاد در ادامه شرط اول رسيدن به قلههاي عزت، شرافت، سعادت و کمال انساني را، برقراري عدالت در جامعه دانست و گفت: هيچ شرايطي نبايد مانع از اراده انسان براي برقراري عدالت در جامعه باشد.
دکتر احمدي نژاد پيامبر گرامي اسلام و ائمه طاهرين را عينيت و تجسم عدالت در جهان توصيف کرد و اظهار داشت: خداي متعال از انسان خواسته در همه فعاليتها از جمله تجارت، سياست، دانشگاه، مدرسه، بازار و مزرعه با عدالت بين خود رفتار کند و کمفروشي، تجاوز به حقوق ديگران و تضييع حق کارگران و اقشار ضعيف در جامعه وجود نداشته باشد.
رئيس جمهور با تاکيد بر اينکه لازمه سعادت، کمال و آرامش ميان انسانها استقرار و برقراري عدالت است، گفت: اگر به نقطهاي برسيم که مردم پايبند و مدافع عدالت و ايستاده در برابر بيعدالتي باشند در آن صورت ديگر فقر، تبعيض، اندوه، فاصله طبقاتي، کينه، جنگ، اشغالگري، تجاوز و غارت ثروتها را شاهد نخواهيم بود.
دکتر احمدينژاد هرگونه پيشرفت و آبادي را براي تمام نقاط کشور دانست و گفت: بايد در دور افتادهترين نقاط کشور هم از همه پيشرفتهاي روز دنيا برخوردار باشند.
دکتر احمدي نژاد با اشاره به تصميم اخير دولت مبني بر ساماندهي وضعيت کارگران و کارمندان شرکتي دستگاههاي دولتي گفت: يکي از جلوههاي عدالت اين است که اين قانون به طور کامل در سراسر نقاط کشور اجرا شود و هر روز تعلل در آن در حقيقت بيعدالتي و تضييع حقوق مردم است.
رئيس جمهور خاطر نشان کرد: مسئوليت نظام، دولت، رؤساي جمهور، قوه قضائيه و مجلس اجراي عدالت در کشور است و در اين راستا اگر قرار است آبادي و پيشرفتي صورت بگيرد بايد براي تمام نقاط کشور بوده و حتي دورافتادهترين نقاط نيز از آن برخوردار باشد.
/104
انتهای پیام/