نبود تسهيلات بانکي از مشکلات سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري

«اسدالله بيات» با بيان اين مطلب به ميراث‌آريا(chtn) گفت: قوانين سخت‌گيرانه در روند اختصاص وام به درخواست‌کنندگان در حوزه سرمايه‌گذاري، موجب اعتراض افرادي مي‌شود که قصد استفاده از اين تسهيلات را دارند.

اين مقام مسوول در اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان افزود: برخي از فعالان گردشگري براي گسترش و توسعه فعاليت‌هاي خود به حمايت‌هاي بيشتري نياز دارند که در اين زمينه بايد تمهيداتي انديشيده شود.

وي خاطرنشان کرد: با مشخص شدن اهميت و لزوم توسعه اين صنعت در استان همدان و قابليت‌هاي موجود آن، بايد اذعان کرد که سرمايه‌گذاري براي ايجاد، تکميل، توسعه و تجهيز هرچه مناسب تاسيسات گردشگري بيش از پيش مورد توجه دولت و مسوولان قرار ‌گيرد.

اين مقام مسوول در اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان تصريح کرد: بر همين اساس مطالعه نيازهاي جدي جامعه براي توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري همچون توسعه تاسيسات و مراکز اقامتي اين امکان را به وجود ‌مي‌آورد که جذب سرمايه‌گذار داخلي و خارجي آسان‌تر شود.

بيات با تاکيد بر اين که حمايت از سرمايه‌گذاران، احياي زيرساخت‌ها در صنعت گردشگري را به دنبال دارد، افزود: احياي زيرساخت‌ها نيازمند حضور سرمايه‌گذاران در صنعت گردشگري است و بايد براي تسهيلاتي که در اختيار فعالان گردشگري قرار مي‌گيرد، برنامه‌ريزي‌هاي منسجم‌تري انجام شود.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همدان با اشاره به اين که در صورت جذب سرمايه‌گذار، گردشگران با ارائه خدمات مطلوب روبه‌رو مي‌شوند، افزود: تاثيرات شگرف گردشگري در کاهش نرخ بيکاري، افزايش سطح درآمد ملي و تامين منابع انرژي و رونق بازار صنايع دستي تنها بخشي از مزاياي اين صنعت است.
ص/117

انتهای پیام/

کد خبر 139101273