شناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري بستري براي توسعه گردشگري ايلام

سرپرست اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ايلام در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا(chtn) اظهار داشت: اين فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري شامل مناطق نمونه، روستاهاي هدف گردشگري، واحدهاي اقامتي و مجتمع‌هاي بين‌راهي است.

«علي قاسم‌پور» با بيان اين که صنعت گردشگري در دنياي امروز به عنوان يکي از پردر‌آمدترين صنايع به شمار مي‌آيد، اظهار داشت: جوامع برخوردار از جاذبه‌هاي بالقوه با هدف جذب گردشگر تلاش مي‌کنند، با ايجاد زيرساخت‌هاي لازم، سهم مناسبي از بازار پردرآمد توريسم را به خود اختصاص دهند.

وي با اشاره به اين که ايلام از استان‌هاي زيبا و با قابليت بسيار بالا براي توسعه صنعت گردشگري است، افزود: 425 کيلومتر مرز مشترک با کشور عراق، جاذبه‌هاي اکوتوريستي، آثار تاريخي و فرهنگي بخشي از اين قابليت‌ها به شمار مي‌آيند که در صورت معرفي مي‌توانند گردشگران بسياري را جذب کنند.

قاسم‌پور خاطرنشان کرد: ايلام به عنوان دروازه عتبات عاليات شناخته شده است که با برنامه‌ريزي به عمل ‌آمده از سوي اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، گردشگران بسياري از مرز بين‌المللي مهران تردد خواهند کرد.

سرپرست اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايلام يادآور شد: حجم بالاي مسافر و گردشگر نياز به ايجاد و توسعه زيرساخت‌ها دارد و سرمايه‌گذاري در بخش گردشگري استان ايلام يک سرمايه‌گذاري مطمئن است.
ص/117








انتهای پیام/

کد خبر 1391012842