زيرساخت‌هاي کشور براي جذب 7 و نيم ميليون گردشگر خارجي آماده است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «سيد حسن موسوي» در اين مراسم که در تالار وحدت برگزار شد، با بيان اين مطلب درباره ستاد مرکزي تسهيلات سفرهاي کشور اظهار داشت: ستاد مرکزي تسهيلات سفرهاي کشور ساختاري 7‌ساله دارد و به‌نوعي امروز جشن هفتمين سالروز اين ستاد نيز هست و خوشحاليم که ضمن تشکر از زحمات همه اين عزيزان ، با افتخار اعلام کنيم که رضايت مردم که رضايت خداوند را به همراه دارد امسال بيشتر از همه سال‌ها بوده است.

وي افزود: نوروز آغاز خلقت است و همه جهانيان در آينده‌اي نه‌چندان دور به اين حلقه محکم خواهند پيوست.

موسوي با اشاره به برگزاري جشن نوروز با حضور 12 کشور عضو در تاجيکستان بيان کرد: اگر چه امسال تاجيکستان ميزبان جشن جهاني نوروز بود ولي باز هم محوريت جشن با ايران اسلامي بود و در اين مراسم مي‌توانستيم اقتدار ايران را شاهد باشيم.

معاون رئيس‌جمهور تصريح کرد: خوشبختانه امسال به همت نمايندگي ايران در سازمان ملل جشن بسيار باشکوهي در سازمان ملل نيز برگزار شد و همچنين با زحمت نمايندگي ايران در يونسکو جشن نوروز در مقر يونسکو در پاريس هم برپا شد.

رئيس سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري کشور با اشاره به رضايت مردم در سراسر کشور از خدمات عرضه شده افزود: ما با توجه به رهنمودها و منويات مقام معظم رهبري و اين که امسال را سال توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني نام‌گذاري کردند خود را براي ورود 7 و نيم ميليون گردشگر در سال 91 آماده مي‌کنيم و اميدواريم با افزايش کيفيت در خدمات گردشگري اين رقم در سال 92 به 14 ميليون برسد.

موسوي توسعه گردشگري را موجب اقتدار، امنيت، اشتغال پايدار، شادابي و همدلي همه مردم خواند و بيان کرد: گردشگري مي‌تواند براي همه اقشار جامعه اشتغال پايدار ايجاد کند، به‌گونه‌اي که اگر تعداد گردشگران به 20 ميليون برسد نياز به ورود نيروي کار از خارج از کشور نيز داريم.

* ضرورت ايجاد شبکه هاي راديويي و تلويزيوني گردشگري ايران

وي با تقدير از تمام دست‌اندرکاران ستاد تسهيلات سفرهاي کشور به‌خصوص رسانه ملي براي عرضه خدمات متفاوت در نوروز 91 به ايجاد رسانه‌هاي ديداري و شنيداري تخصصي گردشگري اشاره کرد و گفت: ما ضمن مذاکراتي با صدا و سيما بر ايجاد شبکه هاي راديويي و تلويزيوني گردشگري ايران تاکيد داريم و اين اقدام، هم براي رسانه ملي يک اقدام پايدار است و هم براي سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري ضرورت دارد و بايد محقق شود.

موسوي با تاکيد بر افزايش 300‌درصدي صادرات صنايع ‌دستي در سال 91 همچنين از تحقق اين امر تا پايان نيمه اول امسال خبر داد و بيان کرد: توسعه صنايع ‌دستي‌ مي‌تواند موجب افزايش درآمد کشور و نشاط اجتماعي در ميان مردم شود.

وي با اشاره به محورهاي پرخطر در جاده‌هاي کشور اظهار داشت: ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري در محورهاي پرخطر موجب کاهش درخور توجه مخاطرات مي‌شود و طرحي را براي ارائه به دولت در نظر داريم که بر اساس آن هنگام ايجاد جاده‌هاي جديد پيش‌بيني ايجاد تاسيسات بين‌راهي الزامي خواهد بود تا پس از ساخت جاده‌ها نياز به ساخت مجتمع‌هاي بين‌راهي نباشد.

وي در پايان افزود: در طول دولت هاي نهم و دهم ، هزار مجتمع بين‌راهي ساخته شد و به بهره‌برداري رسيد و اگر دستگاه‌هاي متولي همراهي کنند و زمين مورد نياز را در اختيار ما قرار دهند، تا پايان دوره درخشان دولت دهم هزار مجتمع‌ بين‌راهي ديگر نيز ساخته خواهد شد و به بهره‌برداري خواهد رسيد.
ب/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391013122