وي اظهار اميدواري کرد که برگزاري همايش ملي خليج فارس و فعاليتهاي دبيرخانه دائمي اين همايش تاييد و تاکيدي بر ويژگيهاي تاريخي خليج فارس باشد، از جمله اين که خليج فارس دروازه اصلي ورود و خروج فرهنگ، تمدن، اقتصاد و سياست ايران بوده است.
اين مقام مسوول تصريح کرد: اين موضوع در ديدگاه نويسندگان جهاني درخصوص اهميت راهبردي تنگه هرمز و جزاير سهگانه ايران بهخوبي قابل رديابي است.
يادگاري خليج فارس را معبري بزرگ، تاريخي، سياسي و فرهنگي در جهان و داراي اهميتي خاص خواند که همواره موجب چالش ايران با قدرتهاي استعماري شده است.
رئيس جهاد دانشگاهي با تقدير از ايجاد دبيرخانه دائمي همايش ملي خليج فارس در جزيره کيش يادآور شد: اين حرکت ارزشمند جهاد دانشگاهي و سازمان منطقه آزاد کيش که با ديدگاه فرهنگي و بينالمللي کردن همايش خليج فارس وارد عرصه شدهاند و درصدد افزايش توليدات علمي براي توسعه همهجانبه اين منطقهاند، ارزشمند و مفيد است.
اين مقام مسوول اظهار اميدواري کرد که نشستهايي مانند همايش ملي خليج فارس بتوانند با يافتههاي علمي بنيانهاي توسعه پايدار جزاير و سواحل خليج فارس را بر اساس اصول علمي، بازار تجارت بينالمللي و نيروهاي توانمند تعريف و عرضه کنند.
وي افزود: اميدواريم مسوولان نيز بتوانند از اين سرمايههاي فکري گرانبها که در اجراي همايش به منصه ظهور رسيدند، بهرهبرداري و براي اقدامات اجرايي بر اساس اصول علمي برنامهريزي کنند.
ب/120
انتهای پیام/