وي با بيان اين که براي رسيدن به اين هدف همدلي، وحدت و اجراي درست تکاليف لازم است، بيان داشت: از نقاط کور و ممنوعه شنا بايد مراقبت بيشتري بکنيم تا کسي در اين مناطق شنا نکند.
فرماندار مرکز استان مازندران اظهار داشت: بر اساس آمارهاي اخذ شده، تمام غرقشدگان در سالهاي گذشته در نقاط کور و مناطقي که تحت طرح سالمسازي دريا نبوده است، غرق شدهاند.
وي به علاقهمندي مسافران و گردشگران به شنا در درياي آبي خزر اشاره کرد و افزود: امسال حضور نيروهاي نجات غريق در سواحل درياي خزر پررنگتر خواهد بود.
مسوول طرح سالمسازي دريا در منطقه شرق مازندران به اهميت درياي خزر در توسعه صنعت گردشگري و جذب مسافران اشاره کرد و گفت: نظافت و بهرهبرداري درست از سواحل دريا بايد مورد توجه آحاد مردم باشد.
وي ايجاد نشاط و شادابي در سواحل درياي خزر را يکي از وظايف فرهنگي مديران مجتمعهاي تفريحي و توريستي عنوان کرد و اظهار داشت: مردم مازندران به عنوان ميزبان بايد فضا را براي حضور بيشتر گردشگران مهيا کنند.
استانداري مازندران به منظور ساماندهي و بهرهبرداري صحيح از سواحل درياي خزر با هدف جذب گردشگر و جلوگيري از غرق شدن مردم، 338 کيلومتر سواحل دريا را به سه منطقه شرق، مرکزي و غرب تقسيم کرده است.
طرح سالمسازي درياي خزر امسال از اول خرداد در مازندران آغاز خواهد شد.
ب/117
انتهای پیام/