وي تصريح کرد: مقرر شد اين اعتبار به استحکامبخشي، مقاومسازي، رفع موانع و مشکلات اختصاص داده شود.
به گزارش ميراثآريا، اين مقام مسوول در ادامه گفت: با تخصيص اين بودجه، از اين پس شاهد سرعت گرفتن روند پروژههاي مرمتي در پايگاههاي جهاني باشيم.
علويانصدر افزود: حفاظت از داشتههاي تاريخي آن هم در سطوح جهاني مهمترين سياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور است؛ موضوع مهمي که اين معاونت با حساسيت خاصي آن را دنبال ميکند.
معاون ميراث فرهنگي کشور با اشاره به تمدن 7هزارساله ايران گفت: صيانت از آثار تاريخي ارتباط تنگاتنگي با هويت ملي دارد به طوريکه ميتواند علاوه بر غرور ملي، باعث نشان دادن داشتههاي کهن به گردشگران خارجي باشد.
وي خاطرنشان کرد: تخصيص بودجه براي استحکامبخشي اين آثار در واقع نشان دهنده احترام به ارزشهاي فرهنگي و ميراثي است که البته اهميت دادن به تاريخ کهن و ارزش نهادن به کالبدها نوعي تربيت نسل آينده نيز محسوب ميشود.
اين مقام مسوول يادآور شد: مرمت بناهاي تاريخي درواقع شرايطي را فراهم خواهد کرد تا بنا پويايي خود را بازيابد، ضمن اينکه ميتواند بهعنوان عضوي ارزشمند و تکميل کننده از دنياي مدرن، در حيات آن مشارکت فعل داشته باشد.
علويان صدرادامه داد: بيترديد اختصاص اعتبار 200 ميليارد ريال نوعي سرمايهگذاري در بخش گردشگري است چرا که اغلب توريستها براي بازديد از اماکن تاريخي و فرهنگي وارد ايران ميشوند.
ص/102
انتهای پیام/