وي با اشاره به وجود بستر کافي براي گسترش انواع توريسم در استان اظهار داشت: آذربايجان شرقي با توجه به ويژگيهاي محيطي و طبيعت بکر، آثار تاريخي متعدد، توانايي پزشکان و وجود آبهاي معدني و گرم و نيز خاصيت درماني لجن درياچه اروميه مقصدي براي انواع گردشگري نظير اکوتوريسم، گردشگري فرهنگي و سلامت در جهان شده است.
محمدي خاطرنشان کرد: همچنين وجود امکانات طبيعي نظير پيستهاي اسکي با توجه به دامنههاي برفگير و کوهستانيبودن منطقه، وجود درياچه اروميه و ورزشهاي آبي و نيز ميزباني تور دوچرخهسواري آذربايجان در زمينه گردشگري ورزشي نيز بسيار فعال بوده است.
دبير ستاد تسهيلات سفر استان افزود: يکي از مزايا و دستاوردهاي توريسم ورزشي معرفي فرهنگ ميزبان است که گردشگران با حضور در آن کشور، علاوه بر تماشاي مسابقات ورزشي با فرهنگ، آداب و رسوم، جاذبههاي تاريخي، طبيعي و امکانات کشور ميزبان نيز آشنا خواهند شد.
محمدي با اشاره به توجه و تمرکز کشورهاي مختلف جهان به توريسم ورزشي به عنوان يک صنعت گفت: آذربايجان شرقي نيز هر ساله ميزبان خوبي براي اين رقابتهاي ورزشي بوده است که با فراهم کردن بيش از پيش زيرساختهاي لازم و تنظيم برنامهريزي مدون و دقيق، در صورت خوشايندبودن سفر براي گردشگران ورزشي، اين افراد سفيران خوبي براي تبليغ ظرفيتهاي کشورمان به همميهنان خود خواهند بود.
وي برگزاري تور دوچرخهسواري آذربايجان را بستر مناسبي براي توسعه توريسم ورزشي در استان دانست و تاکيد کرد: حضور تعداد زيادي شرکتکننده از 14 کشور خارجي و 5 استان داخلي در بيست و هفتمين دوره از اين مسابقات، همچون روند برگزاري هر ساله اين رقابتها، ظرفيت خوبي براي توسعه گردشگري آذربايجان شرقي فراهم ميکند.
ص/117
انتهای پیام/