وي همچنين نورپردازي اماکن گردشگري و فرهنگي استان را جزو ضرورتها دانست و گفت: با توجه به اين که نورپردازيها ميتواند چهره شهر را به کلي متفاوت کند، بايد توجه به اين استانداردها را جزو تکاليف قرار دهيم.
رئيس ستاد دائمي تسهيلات سفر استان با تاکيد بر لزوم اهتمام بيشتر به برگزاري جشنوارههاي فرهنگي متنوع در شهرستانها اظهار داشت: جشنوارههاي مانند ميراث معنوي و فرهنگي، مواد خوراکي، غذاهاي محلي و سنتي، محصولات طبيعي و ميوهها ميتواند حال و هواي شهرها را دگرگون کرده و استقبال خوب گردشگران را به دنبال داشته باشد.
بيگي يادآور شد: اگر بخواهيم از هر طيف سليقه و توان مالي گردشگر به اين استان جذب کنيم، بايد تلاش بيشتري براي فراهم آوردن امکانات و ملزومات گردشگري در آذربايجان شرقي داشته باشيم.
وي با بيان اين که جذب رضايت گردشگران نوروزي از اراده و اهتمام جدي تمام دستگاهها حکايت ميکند، گفت: بايد به مسائلي نظير مبلمان شهري، خيابانها، باز بودن مساجد، توسعه و رعايت بهداشت سرويسهاي بهداشتي توجه بيشتري شود، زيرا کم و کاستيها در اين موارد قابل توجيه نيست.
بيگي با تاکيد بر لزوم جمعآوري زبالهها از ورودي شهرهاي استان و دقت در رعايت بهداشت جادهها خاطرنشان کرد: توجه به اين مسائل، کار سختي نيست و شهرداريها و اداره راه و شهرسازي بايد به عنوان مجري به طور مستمر بر اين موارد نظارت داشته باشند.
جلسه ستاد تسهيلات سفر استان با رياست استاندار آذربايجان شرقي، «تراب محمدي» مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان به عنوان دبير و حضور مسوولان تمام دستگاههاي ذيربط با محوريت ارائه گزارش عملکرد سازمانهاي مختلف در تعطيلات نوروزي برگزار شد.
ص/117
انتهای پیام/