تشکيل صندوق ترويج صنايع دستي در کشور

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «حميد صافدل» در مراسم افتتاحيه دومين نمايشگاه بين‌المللي صنايع دستي کشور که عصر امروز در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران برگزار شد با ارائه اين پيشنهاد گفت: در اين خصوص آماده هر گونه همکاري با سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري هستيم.

وي با اشاره به ويژگي‌هاي صندوق ترويج صنايع دستي کشور يادآور شد: اين صندوق مي‌تواند صنايع دستي کشور را در چرخه‌اي کامل از توليد تا فروش و صادرات در بازارهاي جهاني مورد حمايت قرار دهد.

وي با اشاره به ضرورت‌ حمايت از توليد و صادرات صنايع دستي کشور اضافه کرد: يکي از مهمترين ضروريت‌هايي که در خصوص صادرات صنايع دستي کشور احساس مي‌شود فرهنگ‌سازي و تغيير نگرش در توليد است به گونه‌اي که توليد صنايع دستي در کشور متناسب با نيازها و سفارش‌گيري از بازارهاي هدف باشد.

وي ايجاد برند معتبر در صنايع دستي را به عنوان يکي ديگر از ضروريات صنايع دستي کشور عنوان کرد.

رئيس سازمان توسعه تجارت کشور در ادامه بر آموزش عمومي و نيز بازنگري در قوانين و همچنين تجاري‌سازي صنايع دستي ايران به عنوان ديگر ضروريات مهم صنايع دستي کشورمان ياد کرد.

اين مقام مسوول با اشاره به اين که رمز ماندگاري صنايع دستي ايران تجاري‌سازي آن است خاطر نشان کرد:‌ سازمان توسعه تجارت آمادگي کامل براي هر گونه همکاري با سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري براي تجاري‌سازي و حضور صادرات صنايع دستي کشورمان در بازارهاي جهاني دارد.

صافدل با اشاره به وجود بيش از 300 رشته صنايع دستي در کشور خاطر نشان کرد: قابليت‌هاي موجود در رشته‌هاي مختلف صنايع دستي کشور براي همگان قابل احترام است.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت يادآور شد: ورود تخصص‌هايي مانند آي تي و آي تي سي در حوزه صنايع دستي مي‌تواند به توسعه و رونق اين هنر صنعت در کشور کمک کند.

صافدل در ادامه با اشاره به تلاش‌هاي بسيار خوب سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري در خصوص توسعه و رونق توليد و صادرات صنايع دستي کشور يادآور شد: خوشبختانه در سال جاري براي اولين بار سند راهبردي صادرات صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي کشور تهيه شده است.

وي با اشاره به اهميت تهيه و تدوين اين سند يادآور شد: اميدوارم اين سند بتواند افق‌هاي روشن‌تري را پيش‌روي توليد و صادرات صنايع دستي کشورمان قرار دهد.

اين مقام مسوول همچنين در ادامه بر ضرورت ايجاد رقابت و نيز کاهش قيمت تمام شده تاکيد کرد.

وي همچنين لزوم آمايش سرزميني در توليد صنايع دستي در استان‌هاي مختلف را جزو ضروريات حمايت از توليد و صادرات صنايع دستي کشور خواند.

در اين مراسم همچنين اکبر‌پور رئيس هيات مديره شرکت سهامي نمايشگاه بين‌المللي تهران نيز در سخناني با اشاره به برگزاري دومين نمايشگاه بين‌المللي صنايع دستي کشور از اين نمايشگاه به عنوان يکي از مهمترين‌ نمايشگاه‌هاي برگزار شده در محل دائمي نمايشگاه‌هاي تهران ياد کرد.

وي با اشاره به اهميت برگزاري اين نمايشگاه گفت:‌ با حضور در اين نمايشگاه تجارب خود را در معرض همگان قرار داده ضمن اين که مي‌توانيم با بازارهاي مختلف داخلي و خارجي آشنا شويم.

وي افزود: صنايع دستي ايران يک هنر خلاقانه است که نبايد تنها به جنبه اقتصادي آن نگاه کرد بلکه جنبه‌هاي هنري آن بيشتر از جنبه اقتصادي اين هنر صنعت است.
/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391031765