وي يادآور شد: 46 منطقه نمونه گردشگري استان طي 3 سفر رياست محترم جمهوري کشورمان به آذربايجان شرقي تصويب شد که تاکنون 15 منطقه به سرمايهگذاران واگذار و تاسيسات گردشگري قابل توجهي در آنها احداث و راهاندازي شده است.
محمدي با اشاره به مجموع سرمايهگذاريهاي انجام شده در طرحهاي در حال اجراي استان، يادآور شد: حجم سرمايهگذاريهاي حوزه گردشگري آذربايجان شرقي 10 هزار ميليارد ريال است و پيشبيني ميشود در پايان برنامه پنجم توسعه اين سرمايهگذاريها به 30 هزار ميليارد ريال برسد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان با تاکيد بر اين که هيچگونه کمکاري از سوي سرمايهگذاران بهويژه در مناطق نمونه گردشگري پذيرفتني نيست، گفت: دولت شرايط بسيار مساعدي را از قبيل اعطاي تسهيلات و تامين زيرساختها در مناطق نمونه گردشگري براي سرمايهگذاران فراهم کرده است، اما بخش خصوصي نبايد انتظار داشته باشد که دولت تمام مشکلات را حل کند و بايد به طور جدي تعهدات خود را عملي کند.
وي مناطق نمونه را يکي از اولويتهاي اساسي حوزه گردشگري در سرمايهگذاري عنوان کرد و گفت: با توجه به قابليتها و ظرفيتهاي ويژه خدادادي و طبيعي مناطق نمونه گردشگري آذربايجان شرقي، سرمايهگذاري در آنها بسيار سودبخش و مطمئن خواهد بود.
محمدي اظهار اميدواري کرد: با سرمايهگذاريهاي خوب و شايان توجه صورت گرفته در اين مناطق و پشتيبانيهاي دولت و اعتبارات اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بهزودي شاهد توسعه تاسيسات گردشگري و در نتيجه رونق گردشگري در مناطق نمونه و روستاهاي هدف آذربايجان شرقي خواهيم بود.
ب/117
انتهای پیام/