ايجاد نمايشگاه‌هاي تخصصي صنايع دستي ايران در خارج از کشور

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «محمدحسن صالحي‌مرام» در مراسم پاسداشت روز جهاني صنايع دستي و تجليل از هنرمندان برگزيده که با حضور رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور و سيد حسن موسوي رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور در حال برگزاري است ادامه داد: با حمايت رياست جمهوري مي‌توان از ساختمان‌هايي که در ساير کشورها بدون استفاده باقي مانده است براي فروش توليدات صنايع دستي ايران به بهترين شکل استفاده کرد.

وي در ادامه با تبريک فرارسيدن روز جهاني صنايع‌ دستي به تمامي هنرمندان و هنردوستان کشور افزود: دومين نمايشگاه بين‌المللي صنايع دستي امسال با حضور بيش از 9 کشور دوست و برادر و با شرکت 850 نفر از صنعتگران در محل نمايشگاه‌هاي بين‌المللي از 17 خرداد آغاز به کار کرده است.

معاون صنايع دستي کشور با بيان اين که اين نمايشگاه بزرگترين نمايشگاه صنايع دستي برگزار شده در کشور است گفت: بيش از 210 کارگاه زنده توليد محصولات صنايع دستي در اين نمايشگاه برپا است.

وي در ادامه از معاون اول رئيس‌جمهور تقاضا کرد که از کارگاه‌هاي زنده صنايع دستي موجود در اين نمايشگاه بازديد کند و با آثار اين صنعتگران که از بهترين هنرمندان عرصه صنايع دستي در سراسر کشور هستند آشنا شود.

صالحي‌مرام با بيان اين که اين صنعتگران داراي مهر اصالت يونسکو هستند ادامه داد: آثار اين صنعتگران در واقع در سطح جهان نيز به عنوان برترين‌ها شناخته شده است.
وي تصريح کرد:‌ 31 هنرمند برگزيده کشور که سابقه فعاليت بالا، آموزش، توليد، شرکت‌ در نمايشگاه‌هاي داخلي و خارجي، برخورداري از کيفيت و نوآوري دارند در مراسم امروز مورد تقدير قرار مي‌گيرند.

معاون صنايع دستي کشور در ادامه از رونمايي از تابلوي معرق منبت بين‌الحرمين خبر داد و گفت: اين تابلو به سرپرستي استاد مجيد ميبدي در مدت 2 سال با زحمت و تلاش فراوان خلق شده است.

به گفته اين مقام مسوول صنايع دستي بيش از 8 هزار سال قدمت دارد و امانت و يادگار نياکامان محسوب مي‌شود که نسل به نسل منتقل شده است.

وي در ادامه از صنايع دستي به عنوان راهکاري براي حل مشکل بيکاري نام برد و گفت: پايداري شغل در عرصه صنايع دستي به ميزان طول عمر انسان‌هاست و با هزينه‌هايي حدود 2 تا 3 ميليون تومان مي‌توان شغل ايجاد کرد.

وي در ادامه از معاون اول رئيس‌جمهور تقاضا کرد که در ايجاد بازارچه‌هاي صنايع دستي در سراسر کشور ياري‌کننده معاونت صنايع دستي باشد چرا که ايجاد اين بازارچه‌ها مي‌تواند مصرف‌کنندگان و توليد‌کنندگان صنايع دستي را با يکديگر آشتي دهد.

معاون صنايع دستي کشور يادآور شد: ايجاد شهرک صنايع‌ دستي در تهران در مسير فرودگاه امام خميني در دستور کار قرار دارد که با حمايت رياست جمهوري مي‌توان از زميني که براي نمايشگاه‌هاي دائمي بين‌المللي تهران در نظر گرفته شده بود به عنوان فضاي نخستين شهرک صنايع دستي کشور استفاده کرد.
/112

انتهای پیام/

کد خبر 1391032030