وي منابع انساني را يکي از عناصر تاثيرگذار در توسعه گردشگري کشور خواند و افزود: منابع انساني متخصص و آموزشديده در شناخت، آگاهي بخشيدن و خدماترساني به گردشگران نقش مهمي دارد.
اين مقام مسوول رشد و ارتقا صنعت گردشگري را موجب توسعه پايدار اقتصادي هر کشور خواند و بيان کرد: اکنون 87 موسسه و مرکز آموزشي در حوزه گردشگري از سوي دفتر آموزش معاونت گردشگري با همکاري ادارات کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استانها ساماندهي شده است.
وي با تاکيد بر به روزکردن مواد درسي و سرفصلهاي آموزشي قابل ارائه براي دورههاي مختلف اعم از راهنمايان تور، مديران فني و ساير گرايشهاي مرتبط در اين موسسات تصريح کرد: با توجه به ضرورت مراکز خدمات گردشگري به افراد تحصيلکرده و مجرب، با همکاري دانشگاهها و مراکز آموزش عالي در حال تدوين و به روزرساني اين مواد درسي هستيم.
جهانيان برگزاري آزمون جامع در حوزههاي مختلف گردشگري را اقدام منسجم و هماهنگ در 23 استان کشور خواند و بيان کرد: اين آزمون با هماهنگي دانشگاهها و مراکز آموزش عالي و مطابق با استانداردهاي روز دنيا برگزار شده و منتخبان آنها بر اساس نياز به مراکز مرتبط معرفي ميشوند.
آزمون جامع دورههاي طبيعتگردي، راهنمايي تور، مديريت فني دفاتر خدمات مسافرتي روز گذشته به طور همزمان در سراسر کشور برگزار شد.
ص/120
انتهای پیام/