وي با تاکيد بر اجراي اهداف گردشگري ايران و نتايج آن افزود: در 2 سال گذشته اجراي برنامههاي گردشگري جمهوري اسلامي ايران، تعداد گردشگران خارجي را از 2 ميليون به بيش از 3 ميليون نفر افزايش داد و از اين پس بازاريابي گردشگري نيز يکي از مهمترين برنامههاي معاونت گردشگري خواهد بود.
اين مقام مسوول معرفي و شناسايي موانع گردشگري را از ديگر برنامههاي کشور خواند و بيان کرد: در همين ارتباط در تلاش هستيم کميتههاي ملي و ويژه براي اجراي اهداف کشور ايجاد کنيم که يکي از اصليترين آنها بازنويسي برنامه توسعه گردشگري کشور مربوط به سال 2002 با توجه به شرايط امروز دنيا است.
قاسمي تصريح کرد: کميتهاي ديگر در رابطه با ارائه خدمات و رفع موانع در حوزههاي مختلف از جمله رفع موانع در زمينه دريافت رواديد براي گردشگران تلاش خواهد کرد.
وي با اشاره به ايجاد کميتهاي براي جذب سرمايهگذاران خارجي با همکاري بخش خصوصي تصريح کرد: با توجه به وجود ظرفيتهاي سرمايهگذاري در ايران و به خصوص حوزه گردشگري با همکاري بخش خصوصي کميتهاي اختصاصي در رابطه با رفع موانع جذب سرمايهگذاران تشکيل شده است.
اين کارشناس حوزه گردشگري بيان کرد: متاسفانه بسياري از کشورها ايران را فقط مقصدي براي گردشگري فرهنگي ميدانند حال آنکه در حال حاضر گردشگري در شاخههاي مختلف از جمله سلامت، ورزش و مذهبي در ايران بسيار فعال است و توسعه پيدا کرده است.
قاسمي با اشاره به برگزاري دو دور کنفرانس گردشگري سلامت در مشهد تصريح کرد: مشهد يکي از شهرهاي مذهبي و پر بازديدکننده براي گردشگران داخلي و خارجي ايران است که در حال حاضر نيز ظرفيت زيادي در حوزه گردشگري سلامت دارد.
وي در رابطه با گردشگري ورزشي و دريايي نيز گفت: کميتهاي با همکاري ارگاني ديگر (به غير از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري) براي جذب گردشگران ورزشي که در نوع خود در ايران جديد است تشکيل شده، همچنين کميتههايي براي گردشگري دريايي و مذهبي ايجاد شده و در صدد جذب گردشگران به خصوص از کشورهاي OIC هستيم.
وي با اشاره به علاقه گردشگران ترکيه براي ديدار از مراکز مذهبي ايران خاطر نشان کرد: ما اميدواريم بتوانيم در اين رابطه با همکاري بخش خصوصي موفق به جذب گردشگران اين کشور شويم.
اين کارشناس همچنين در رابطه با ايجاد تسهيلات براي صدور رواديد گفت: ايجاد يک سامانه رواديد الکترونيک يکي از برنامههاي مهم ما است اگر چه که در حال حاضر قسمتي از دريافت رواديد از اين طريق انجام ميشود و 10 فردگاه بينالمللي ايران قادر به صدور رواديد است.
وي در رابطه با مسائل مالي و خريد اتباع خارجي در ايران گفت: در حال حاضر کارتهاي اعتباري براي گردشگران پيشبيني شده که ميتوانند براي استفاده از آن اقدام به ايجاد يک حساب بانکي کرده و هر کجا که نياز به پول داشتند از آن بهرهبرداري کنند و هنگام خروج از کشور ميتوانند اين کارت را عودت داده و مابقي پول خود را دريافت کنند.
قاسمي در رابطه با ظرفيتهاي اقامتي و گردشگري کشور تصريح کرد: در حال حاضر 3 هزار دفتر خدمات مسافرتي در کشور فعال هستند، 5 هزار راهنماي تور به گردشگران خدمات ميدهند و مراکز اقامتي و طرحهاي هتلهاي کشور رو به افزايش هستند.
وي در رابطه با فعاليتهاي بينالمللي ايران در حوزه گردشگري نيز گفت: ايران در تمام نمايشگاههاي بينالمللي از جمله هند، بحرين، اسپانيا، مالزي، ايتاليا، چين و ژاپن شرکت ميکند و تاکنون در شهرهاي مختلف از جمله شيراز، اصفهان، تهران، گرگان و کيش نمايشگاههاي بينالمللي تشکيل داده است.
وي تصريح کرد: برگزاري تورهاي آشناسازي براي گروههاي مختلف از جمله رسانهها و راهنمايان تور از کشورهاي ترکيه، مالزي، چين، فرانسه، آلمان، برزيل و ايتاليا از ديگر اقدامات گردشگري ايران است و در آينده نيز برنامههايي براي توسعه گردشگري تفريحي نيز در دست اجرا داريم.
/120
انتهای پیام/