از اهداف ايجاد اين مرکز ميتوان به يکسانسازي استانداردهاي آموزشي در حوزه ميراث فرهنگي، هنرهاي سنتي و گردشگري و توجه به رشتههاي آموزشي مرتبط با حوزه ميراث فرهنگي و تاريخ هنر جهان اسلام به عنوان عاملي براي گسترش گردشگري فرهنگي اشاره کرد.
ارتقاي سطح خدماترساني در زمينه گردشگري ميراث فرهنگي، افزايش ميزان رضايتمندي گردشگران از کيفيت خدمات عرضه شده، يکسانسازي اعتبار مدارک آموزشي در کشورهاي عضو و حرکت به سمت برندسازي در زمينه آموزشهاي مرتبط از ديگر اهداف ايجاد مرکز آموزشهاي تخصصي ميراث فرهنگي کشورهاي OIC است.
ايجاد اين مرکز نيز شامل مراحل مختلفي از جمله انتخاب هيات رئيسه با تاييد دبيرخانه OIC، تدوين اساسنامه توسط هيات موسس، مکاتبه با کشورهاي OIC و تهيه فهرستي از نمايندگان حقيقي و حقوقي متقاضي حضور در هيات مديره و تدوين ساختار مشارکت و ميزان آن براي کشورهاي عضو است.
تدوين اولويتهاي درسي و آموزشي، پيگيري تصويب دورههاي دروس تخصصي از دبيرخانه OIC، نيازسنجي تحصيلي در سطوح مختلف، انتشار نتايج پژوهشهاي انجامشده در پايگاههاي پژوهشي به زبانهاي فارسي، انگليسي، عربي و فرانسوي، ايجاد شعبههاي زيرمجموعه در کشورهاي متقاضي و برگزاري همايشها و کنفرانسهاي علمي مرتبط از ديگر موارد اجرايي ايجاد اين مرکز است.
يادآور ميشود در پي توافق شرکتکنندگان در سومين نشست کميته هماهنگي سازمان همکاري اسلامي (OIC) براي ايجاد مرکز آموزشهاي تخصصي ميراث فرهنگي و هنرهاي سنتي، مقرر شد پيشنهاد اوليه و برنامه اجرايي طرح مذکور به دبيرخانه OIC ارسال شود تا از اين طريق به تمام کشورهاي عضو براي اظهار نظر و تاييد نهايي فرستاده شود.
ب/120
انتهای پیام/