وي با اشاره به برنامه ريزيها براي ورود هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي تا پايان سال جاري به کشور گفت: در اين ميان سهم استان فارس بيش از 560 هزار نفر است که در اين خصوص برنامه ريزي ها، سياست گذاري و هدف گذاري شروع شده است.
فعالي اضافه کرد: براي جذب هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي به کشور کارهاي بسياري بايد انجام داد که خوشبختانه تشکيل کارگروه گردشگري در دولت يکي از مهمترين اقداماتي است که انجام شده و مي توان به تحقق اين موضوع اميدوار بود.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس با اشاره به افتتاح فاز اول راه آهن شيراز ادامه داد: افتتاح فاز اول اين مسير ريلي مي تواند به تسريع و سهولت در جذب گردشگران داخلي و خارجي کمک کند.
وي در پاسخ به پرسشي در خصوص توسعه حرم شاه چراغ (ع) نيز گفت: اين طرح مصوبه شواري عالي شهرسازي است که به صورت کاملا حرفه اي دنبال شد به گونه اي که هيچ آسيبي به خانه هاي تاريخي ثبت شده در خط پروژه آسيب نديد.
وي گفت: با توجه به اين که پروژه در بافت تاريخي صورت مي گيرد براي حفظ خانه هاي تاريخي ثبت شده اقدامات مناسبي انجام شده است.
فعالي با اشاره به برگزاري جشنواره غذاهاي سنتي ايراني در کنار نمايشگاه بين المللي گردشگري شيراز افزود: اين برنامه تحت عنوان فوق برنامه برنامه ريزي شده است که يکي از اين برنامهها جشنواره غذاهاي سنتي است که با استقبال مهمانان و شرکت کنندگان روبه رو شد.
وي هم چنين از برگزاري دو کارگاه تخصصي، فعاليت هاي فرهنگي و نيز برگزاري نمايشگاه صنايع دستي در کنار هشتمين نمايشگاه بين المللي گردشگري شيراز به عنوان فوق برنامه هاي اين نمايشگاه نام برد.
اين مقام مسوول در ادامه اضافه کرد: تعامل بسيار خوبي ميان بخش خصوصي و بخش دولتي در استان فارس وجود دارد که نتيجه اين هماهنگي و تعامل برگزاري با کيفيت نمايشگاه هاست.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس در پاسخ به پرسشيکي ديگر از خبرنگاران درزمينه انتقال اسناد پژوهشکده باستان شناسي از شيراز به تهران گفت: البته اين سوال را بايد از پژوهشکده باستان شناسي پرسيد؛ چرا که اين اسناد در اختيار اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس نيست و ارتباطي با اين اداره ندارد.
فعالي در ادامه اظهارداشت: ادراه کل ميراث فرهنگي استان فارس آماده همکاري با تمامي خبرنگاران و اصحاب رسانه است.
وي در ادامه تصريح کرد: دبيرخانه هشتمين نمايشگاه بين المللي گردشگري شيراز با هدف برقراري ارتباط با گردشگران و مهمنان خارجي تداوم خواهد يافت.
وي خاطر نشان کرد: نمايشگاه بين المللي گردشگري شيراز يک نمايشگاه موفق بود که با استقبال شرکت کنندگان خارجي روبه روشد.
فعالي هم چنين در پاسخ به سوال ديگري در ارتباط با مرمت و بهسازي مسجد وکيل تصريح کرد: براي بهشازي اين مسجد 10 ميليارد ريال اختصاص يافته و سنگ هاي قديمي مسجد دوباره به اين بناي تاريخي بر مي گردد.
وي افزود: در خصوص اين بناي تاريخي همکاري بسيار مناسبي با اداره اوقاف وجود دارد و طرح هاي مصوب با همکاري دو اداره اوقاف و ميراث فرهنگي پيگيري مي شود.
وي خاطر نشان کرد: مسجد وکيل تا چند ماه ديگر کاملا ساماندهي خواهد شد و درکنار اين مسجد 84 کارگاه با هدف مرمت، بهسازي و سامان دهي بناهاي تاريخي در استان فارس فعال هستند.
وي در زمينه تبادل گردشگر خارجي در اين استان با ساير کشور هاي ديگر تصريح کرد: بستري را ايجاد خواهيم کرد که با مشارکت بخش خصوصي تبادل گردشگر بين اين استان وساير کشورهاي خارجي افزايش يابد که دراين ميان گروه هاي مالزيايي بيشترين همکاري و تعامل را در اين حوزه دارند.
وي با اشاره به برنامه ريزيها براي ورود هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي به کشور که سهم استان فارس در اين ميان 560 هزار گردشگر خارجي است گفت: اين موضوع باتشکيل کارگروه گردشگري استان فارس به صورت جدي دنبال خواهد و با برنامه ريزي مناسب به لطف خدا حتما به اين مهم دست خواهيم يافت.
وي اضافه کرد: اگرچه دراين ميان دغدغه هايي وجود دارد اما تمام تلاش مان را خواهيم کرد که موضوع جذب 5/7 ميليون گردشگر خارجي به کشور محقق شود.
وي با اشاره به پيشرفت هاي روز افزون و ارتقاء جايگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور و استانها ادامه داد: در يک نگاه کلي مي توان به اين نتيجه رسيد که جايگاه سازمان ميراث فرهنگي در کشور و استان هاي مختلف سال به سال ارتقاء مي يابد به گونه اي که در ميراث فرهنگي استان فارس فعاليت هاي عمراني و خدماتي صورت مي گيرد که نسبت به سال هاي گذشته بي نظير است. بنابراين موضوع تحقق 5/7 ميليون گردشگر خارجي با توجه به ارتقاء جايگاه سازمان ميراث فرهنگي و پيشرفت هاي اين سازمان به طور حتم موضوع جذب 5/7ميليون گردشگر خارجي تحقق خواهد يافت.
وي با بيان اينکه معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بر اساس يک برنامه ريزي و بر اساس يک مبناي حقيقي اين موضوع را مطرح کرده است اضافه کرد: به لطف خدا حتما در اين کار موفق خواهيم شد.
وي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص ساماندهي مسافرين داخلي و ممنوعيت نصب چادر مسافرتي در معابر شهرگفت: اين موضوع در شهر شيراز در طول سال اتفاق افتاده است و نصب چادر ممنوع است بنابر اين در طول سال خصوصا نوروز امسال ظرفيت هاي هتلها و مراکز اقامتي شيراز صددرصد تکميل شد.
فعالي در بخش ديگري از صحبت هاي خود با انتقاد از ترويج سفرهاي رايگان افزود: رايگان بودن سفرها ممکن است باعث شود که سفرها بدون هدف و برنامه ريزي صورت گيردبنابر اين معتقدم که شکل کار در سفر بايد تغيير کند.
فعالي در پاسخ به پرسشي ديگر درخصوص نرخ گذاري بليط هاي ورودي و پارکينگ هاي اماکن تاريخي و فرهنگي شيراز گفت: اين نرخ گذاري دست ما نيست بلکه بر اساس دستور العمل هاي سازمان ميراث فرهنگي کشور بليط اماکن تاريخي 5 هزار رسال تعيين شده است.
در اين نشست خبري هم چنين مهران سوخکيان معاون گردشگري استان فارس نيز در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران درخصوص سامان دهي مراکز اقامتي اين استان گفت: بر اساس يک برنامه ريزي سامان دهي و استاندارد سازي هتل هاي استان فارس به صورت جدي دنبال مي شود که البته در اين خصوص در استان مشکلاتي نيز داريم که موارد به صورت مکتوب به معاونت گردشگري اعلام شده است.
وي افزود: درسال جاري 30 درصد هتلها ي استان فارس استاندارد سازي خواهد شد.
وي گفت: بر اساس دستور العمل هاي صادره از تهران بازديدها از هتلها در استان فارس صورت مي گيرد و استاندارد سازي از نظر ساختمان، بنا، منابع انساني و کيفيت خدمات مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
سوخکيان هم چنين از آموزش و استاندارد سازي نيروهاي انساني و کارکنان هتلها و مراکز اقامتي در اين استان خبر داد.
سوخکيان در ادامه با اشاره به کيفيت برگزاري هشتمين نمايشگاه بين المللي گردشگري شيراز افزود: به نظر اين نمايشگاه در حد بسيار مطلوبي برخوردار بود کما اينکه دبير کل سازمان جهاين جهانگردي در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه بيانيه ارسال کرده است.
/108
انتهای پیام/