استان مرکزي رتبه نخست را کسب کرد

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي، نمايشگاه و جشنواره ملي صنعت غذا و نان با عنوان «ضيافت و برکت» در تيرماه 91 همزمان با اعياد شعبانيه در جوار حرم امام رضا(ع) در محل نمايشگاه بين المللي مشهد برپا شد.

در اين نمايشگاه و جشنواره که 30 استان از کشور و 12 شهرستان از خراسان رضوي حضور داشتند، «لاله واحدي» مدير اين مجتمع و کارشناس هنر، از تعاونگران برتر بانوان و برگزيده رتبه نخست پخت آش محلي زنجان در سال 90، در بخش «از مزرعه تا سفره» به دليل معرفي و ارائه غذاهاي بومي شهرستان ساوه و استان مرکزي به عنوان رتبه نخست انتخاب شد.

همچنين رتبه دوم جشنواره ضيافت غذا از سوي «فهيمه واحدي» به نمايندگي از استان مرکزي کسب شد.
ص/122

انتهای پیام/

کد خبر 1391042854