وي با بيان اين که زماني ميتوانيم به موفقيتهاي بيشتري در جذب گردشگر دست يابيم که تصاوير زيباييهاي ايران در دنياي مجازي ديده شود، افزود: تحقق اين مهم نيازمند عزم ملي است و بايد در زمينه معرفي بيشتر ظرفيتهاي تاريخي، طبيعي و مذهبي ايران در دنياي مجازي تلاش کنيم.
تقيزاده انصاري يادآور شد: جامعه تخصصي گردشگري الکترونيکي ايران سال 87 با حمايت سازمان ميراث فرهنگي کشور تاسيس شد و فعاليت خود را با حضور جمعي از پيشکسوتان صنعت گردشگري و فعالان عرصه فناوري اطلاعات به منظور ساماندهي خدمات آنلاين و الکترونيکي، تلاش براي حضور فعالتر صنعت گردشگري در دنياي مجازي و استفاده از خدمات الکترونيک آغاز کرد.
مديرعامل شرکت توسعه گردشگري مارکوپولو با اشاره به اين که در حال حاضر نيازمند برنامه جامع براي حضور در اين بخش هستيم، گفت: همچنين ميتوان با راهاندازي موزههاي مجازي و نمايشگاههاي گردشگري و صنايع دستي مجازي شرايط را براي رونق اين حوزهها نيز فراهم کرد.
وي با تاکيد بر اين که بايد جايگاه گردشگري در دنياي مجازي ارتقاء يابد، گفت: اطلاعرساني به جامعه گردشگران جهاني از طريق دنياي مجازي با هزينههاي پائينتري نسب به روشهاي سنتي انجام ميشود.
رئيس هياتمديره جامعه گردشگري الکترونيکي ايران يادآور شد: جامعه تخصصي گردشگري الکترونيکي از 2 هفته گذشته فعاليت خود را به صورت رسمي آغاز کرده و با نشستهايي که با بخشهاي مختلف فناوري اطلاعات در حوزههاي مرتبط با صنعت گردشگري و ساير سازمانها دارد، فعاليت خود را در اين زمينه به صورت جدي دنبال ميکند.
/117
انتهای پیام/