وي افزود: مثلا بسياري از مردم مالزي اطلاع ندارند که ميتوانند در ايران اسکي بازي کنند و من اميدوارم با برگزاري هفتههاي فرهنگي ظرفيتهاي گردشگري دو کشور به مردم معرفي شود.
اين مقام مسوول با اشاره به ديدار خود از استانهاي چهار محال و بختياري، خراسان، کرمانشاه و جزيره کيش هر کدام از استانهاي ايران را داراي ظرفيتي منحصر به خود خواند و بيان کرد: من از شما بسيار سپاسگزارم که فرصت مناسبي ايجاد کرديد که با ظرفيتهاي ايران آشنا شوم و اين ظرفيتها را به هموطنانم نيز منتقل کردم. بر همين اساس ما آمادگي داريم در مالزي پذيراي نمايشگاه و يا هفته فرهنگي استانهاي مختلف ايران باشيم و هر استان جاذبههاي مختلف خود را در اين نمايشگاه يا هفته فرهنگي معرفي کند.
وي افزود: همچنين علاقهمنديم تا پايان سال جاري هفته فرهنگي مالزي را در کنار سرو غذاهاي مالزيايي در ايران داشته باشيم.
سفير مالزي در ايران تصريح کرد: بر همين اساس يک گروه از سرمايهگذاران مالزيايي هفته آينده براي بازديد از ظرفيتهاي سرمايهگذاري چابهار عازم اين منطقه ميشوند.
وي همچنين از آمادگي مالزي براي برگزاري کميته فني خبر داد و گفت: من آشنايي زيادي با اين کميته ندارم ولي آن را پيگيري کرده و آمادگي داريم امسال آن را با همکاري سفارت ايران در مالزي برگزار کنيم.
سفير مالزي در ايران با اشاره به فعاليتهاي خود در رابطه با معرفي ظرفيتهاي اين کشور به ايرانيان خاطر نشان کرد: سفير شما نيز در مالزي ميتواند اين کار را انجام دهد.
وي ادامه داد: وزير گردشگري مالزي در سفري که به ايران داشت علاقهمند بود يک گروه مشترک ميان اپراتورهاي ايران و مالزي در بخش خصوصي تشکيل شده و من اميدوارم امسال اين اقدام خوب صورت بگيرد و مشارکت گردشگري دو کشور افزايش يابد.
اين مقام مسوول، گردشگري را دومين صنعت درآمدزاي کشور مالزي خواند و بيان کرد: گردشگري در کشور ما از اهميت ويژهاي برخوردار است و تاکنون موفقيتهاي زيادي در اين زمينه داشته است از جمله مالزي در جايگاه نهم کشورهاي گردشگرپذير دنيا قرار گرفته است.
«گاني» موفقيتهاي گردشگري مالزي را مستلزم هزينههاي گزاف تبليغاتي عنوان و اظهار داشت: گردشگري در کشور ما از دو بعد اقتصادي و فرهنگي اهميت بسزايي دارد بر همين اساس مالزي سالانه در کشورهاي مختلف با صرف هزينههاي کلان اقدام به انجام انواع تبليغات محيطي و رسانهاي ميکند.
نماينده کشور مالزي، گردشگري را در اين کشور همراه با درآمدي بسيار عالي خواند و بيان کرد: علاوه بر درآمدزايي با توجه به اين که مالزي گردشگران را از تمام دنيا به سوي خود ميخواند حضور آنها موجب تبادل و تفاهم فرهنگي و بينالمللي ميشود.
وي افزود: دين رسمي مالزي اسلام است ولي ساير اديان نيز با صلح و صفا در اين کشور با هم زندگي ميکنند که اين زندگي مسالمتآميز براي گردشگران بسيار زيباست و موجب تبادل فرهنگي بين اقوام و اديان مختلف ميشود.
سفير مالزي در ايران با اشاره به حضور 25 ميليون گردشگر ورودي در مالزي گفت: مالزي در نظر دارد تا سال 2020 رقم گردشگران ورودي خود را به 40 ميليون نفر برساند و در اين زمينه برنامههاي ميانمدت و دراز مدتي را در حوزههاي مختلف به خصوص زيرساختها در دست اجرا دارد.
وي توسعه هتلها و راههاي ارتباطي را از مهمترين زيرساختهاي توسعه گردشگري مالزي دانست و افزود: به منظور توسعه گردشگري خارجي در صدد توسعه ارتباطات هوايي و زميني در شهرهاي مختلف مالزي و توسعه ارتباطات هوايي با ساير کشورها هستيم همچنين درصدديم امکانات اقامتي و هتلي خود را براي ارائه خدمات قابل قبول به گردشگران افزايش دهيم.
«گاني» يکي از راههاي تبليغات گردشگري مالزي را معرفي اين کشور در راديوهاي کشورهاي مختلف خواند و بيان کرد: ما در راديوهاي کشورهاي مختلف با صرف هزينههاي کلان ظرفيتهاي گردشگريامان را معرفي کرده و سپس براي هر سليقهاي خدمات مورد نياز آن را آماده ميکنيم.
سفير مالزي در ايران برگزاري تور بازيهاي گلف براي مردم ژاپن و تور پزشکي براي گردشگران خاورميانه را از ديگر موفقيتهاي اين کشور در جذب گردشگران عنوان و تصريح کرد: پس از تبليغات کلان در کشورهاي گوناگون، نيازها و خواستههاي گردشگران مختلف را جمعآوري و بر اساس آن برنامهريزي کرده و به نتايج بسيار خوبي هم رسيدهايم.
اين مقام مسوول در پايان خاطر نشان کرد: من اميدوارم شما بتوانيد موفق به جذب هفت و نيم ميليون گردشگر ورودي شده همچنين سفري به مالزي داشته و در راستاي توسعه همکاريهاي گردشگري با همتاي مالزيايي خود ديدار کنيد.
/120
انتهای پیام/