ابراز تمايل اندونزي در برقراري پرواز جاکارتا- تهران- جده

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «ديان وير نجوريت» سفير اندونزي در ايران، در ديدار با «منوچهر جهانيان» معاون گردشگري کشور با بيان اين مطلب اظهار داشت: سالانه ميليون‌ها اندونزيايي به حج مي‌روند و در صورت برقراري اين خط پرواز مي‌توانند قبل يا بعد از سفر خود از جاذبه‌هاي گردشگري تهران و ايران نيز بازديد داشته باشند.

وي با اشاره به مذاکرات و رايزني‌هايي با بخش خصوصي حوزه حمل و نقل اندونزي افزود: در همين رابطه من با يکي از شرکت‌هاي حمل و نقل هوايي بخش خصوصي در اندونزي گفت‌و‌گو کردم و اين شرکت آمادگي دارد در اسرع وقت اين پرواز را به طور کامل راه‌اندازي کند.

سفير اندونزي در ايران برقراري اين پرواز را موجب توسعه همه جانبه گردشگري دو کشور خواند و بيان کرد: اگر چه اين پرواز بسيار در روند توسعه و همکاري‌هاي گردشگري دو کشور موثر است ولي شرکت‌هاي هواپيمايي نيز يک بنگاه اقتصادي هستند و بر اساس ميزان سود حاصل از هر فعاليت تجاري تصميم مي‌گيرند.

وي افزود: بر همين اساس به نظر مي‌رسد بايد نسبت به انتخاب مقاصدي به جز تهران نيز در ايران بررسي کرده تا شرکت‌هاي هوايي نيز براي برقراري اين پرواز راغب شوند.

«ديان وير نجوريت» تصريح کرد: کشور ما در رابطه با اجرايي شدن اين تصميم آمادگي کامل دارد و من حتي در اين رابطه با مقامات ارشد کشور از جمله معاون رئيس‌جمهور وارد مذاکره شده‌ام و فکر مي‌کنم راه‌اندازي اين خط هوايي مي‌تواند در تبادلات فرهنگي ما تاثير بسزايي داشته باشد.

وي با اشاره به اقامت 6 ماهه خود در ايران گفت: با وجود اين که من فقط 6 ماه در ايران اقامت داشته‌ام ولي به سبب بازديد‌هاي متعددي که از جاذبه‌هاي ايران داشتم خودم را يک ايراني مي‌دانم.

سفير اندونزي مهمان‌نوازي و امنيت جمهوري اسلامي ايران را يکي از نکات بارز و قابل توجه خواند و بيان کرد: من شخصا و از نزديک مهمان‌نوازي و امنيت را در ايران تجربه کرده و به ديگران نيز انتقال داده‌ام.

اين مقام مسوول رسانه‌هاي غربي را در ديدگاه‌هاي مردم اندونزي نسبت به ايران و حتي ديدگاه‌هاي مردم ايران نسبت به اندونزي موثر دانست و اظهار داشت: متاسفانه رسانه‌هاي غربي با انعکاس و بازتاب اخبار و اطلاعات غلط ديدگاه نادرستي در اذهان مردم و گردشگران دو کشور ايجاد کرده‌اند و بايد اين ديدگاه با برگزاري هفته‌هاي فرهنگي در دو کشور تصحيح شود.

اين مقام مسوول از برگزاري هفته فرهنگي اندونزي در ايران خبر داد و گفت: در شهريور ماه سال جاري (سپتامبر) هفته فرهنگي اندونزي به منظور معرفي ظرفيت‌هاي مختلف گردشگري و فرهنگي اندونزي در ايران برگزار مي‌شود و در همين رابطه يک هيات بلند پايه نيز به ايران سفر مي‌کند.

وي يادآور شد: حضور اين هيات مي‌تواند انگيزه‌اي براي برگزاري کميته فني مشترک و تمديد تفاهم‌نامه همکاري‌هاي مشترک با ايران باشد همچنين با توجه به برگزاري همزمان کميسيون اقتصادي مشترک ايران و اندونزي، در حاشيه آن بازرگانان و فعالين حوزه‌هاي اقتصادي دو کشور نيز مي‌توانند در رابطه با تبادل گردشگري نيز با هم به گفت‌و‌گو بنشينند.

وي که به هنر عکاسي نيز علاقه‌مند است ادامه داد: در تمام سفرهايم در ايران به مناطق زيبا و خوش آب و هوايي سفر کردم و بدون مشکل عکس‌هاي زيادي گرفتم که موجب شد اين ظرفيت‌ها را به سرمايه‌گذاران کشورمان معرفي کنم و سطح آگاهي‌هاي آن‌ها را افزايش دهم.

اين مقام مسوول عصر حاضر را عصر فناوري خواند و بيان کرد: در عصر حاضر براي اطلاع‌رساني درست ما هم بايد به فناوري‌هاي روز مجهز شويم و اطلاعات مورد نياز گردشگران را در اختيار آن‌ها قرار دهيم.

«ديان وير نجوريت» ايران و اندونزي را دو کشور مسلمان و داراي دين مشترک عنوان کرد و گفت: اندونزي يک کشور مسلمان سني و ايران يک کشور مسلمان شيعه است و همکاري‌ اين دو کشور مي‌تواند نشان‌دهنده صلح‌طلبي باشد.

اين مقام مسوول با تاکيد بر لزوم برگزاري هفته‌هاي فرهنگي يادآور شد: چندي پيش هفته فرهنگي ايران در اندونزي برگزار شد و بسيار مورد استقبال مردم قرار گرفت و ما اميدواريم بتوانيم با ارائه برنامه‌هاي متنوع فرهنگي در هفته فرهنگي اندونزي در ايران نظر مردم ايران را جلب کنيم.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391050466