«مجتبي رضواني» افزود: اين ستاد 34 عضو از دستگاههاي دولتي، حوزه خصوصي، رسانههاي جمعي و خدمات دارد که وظيفه اصلي آن ساماندهي و برنامهريزي براي تقويت زيرساختهاي گردشگري، جذب و خدمات بهينه به گردشگران و عملياتي کردن سهميه تعيين شده براي استان مرکزي است.
وي خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهاي انجام شده در حال حاضر 3 ميليون گردشگر خارجي در کشور وجود دارد که با توجه به ظرفيتهاي بالقوه و بالفعل موجود ميتوان برنامه هدفگذاري شده دولت را در سايه تعامل و برنامه، بارور کرد.
اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: جذب گردشگران خارجي به استان با ماندگاري بيشتر از يک شبانهروز نياز به زيرساختهاي قوي دارد که در اين راستا دولتهاي نهم و دهم فعاليتهاي خوبي داشتهاند.
سرپرست ادارهکل ميراث فرهنگي استان مرکزي خاطرنشان کرد: نشستهاي تخصصي اوليه براي برآورد ظرفيتهاي استان و تدوين سياستهاي واحد براي جذب گردشگر خارجي به استان تشکيل شده و تدوين نقشه راه و منشور عملياتي جذب گردشگران خارجي از طريق ستاد مذکور دنبال ميشود.
وي با بيان اين که 30 روستاي هدف گردشگري در اين استان شناسايي و براي تصويب نهايي آماده شده است، افزود: براي انتخاب اين روستاها به عنوان مقصد گردشگري روستايي، 13 شاخص در نظر گرفته شده و روستاهاي پيشنهادي به طور متوسط 130 نمره از شاخصهاي مذکور را دريافت کردهاند.
رضواني اظهار داشت: در دو سفر اول و دوم هيات دولت به استان مرکزي 10 روستاي هدف گردشگري مصوب شده بود که با توجه به برنامههاي گردشگري روستايي توسعه اين بخش دنبال شده است.
/117
انتهای پیام/