زمان برگزاري هفتمين جشنواره ملي آش ايراني قطعي شد

سرپرست اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان زنجان در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا(chtn) اظهار داشت: اين جشنواره در سطح ملي و با حضور افراد منتخب هر استان در بخش‌هاي مختلف برگزار مي‌شود.

«يحيي نقي‌زاده محجوب» افزود: پخت آش‌ها و غذاهاي محلي، تهيه انواع دسرهاي ايراني، برگزاري مسابقه پخت انواع آش‌ها، نمايشگاه جاذبه‌هاي گردشگري استان زنجان و صنايع‌دستي استان‌ها از بخش‌هاي مختلف اين جشنواره به شمار مي‌رود.

وي خاطرنشان کرد: از اهداف برگزاري اين جشنواره ملي مي‌توان به معرفي غذاهاي ايراني و تاکيد بر مصرف آن، معرفي جاذبه‌هاي گردشگري استان و همچنين معرفي انواع سوغات محلي استان‌هاي شرکت‌کننده، اشاره کرد.

نقي‌زاده محجوب يادآور شد: زنجان به عنوان يکي از استان‌هاي فعال در زمينه آشپزي با برگزاري جشنواره‌هاي آشپزي در راستاي نمايش و احياي اصول و هنر طبخ اين غذاي مرسوم در کشور گام‌هاي اساسي بر مي‌دارد.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391050850